Locator Харків Автошколи метро Академіка Барабашова Автошколи метро Академіка Барабашова Харків

Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Харьковская областная автомобильная школа всеукраинского союза автомобилистов

    2-й Істомінський провулок, тел. 0 (50) 187-50... показати
    2-й Істомінський провулок, 22а, тел. +380(50)187-50-64 детальніше
    Автошколи Харьковская областная автомобильная школа всеукраинского союза автомобилистов знаходиться у Харкові, 2-й Істомінський провулок. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Авто-Дор

    метро Академіка Барабашова, вулиця Академіка Павлова, тел. 0 (67) 578-60... показати
    метро Академіка Барабашова, вулиця Академіка Павлова, 120/6, тел. +380(67)578-60-04 детальніше
    Автошколи Авто-Дор знаходиться у Харкові, вулиця Академіка Павлова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.

Коротко про автошколи поряд метро Академіка Барабашова

На цій сторінці зібрані автошколи, розташовані поряд метро Академіка Барабашова у Харкові. . Locator відомо про дві автошколи поряд з цим місцем серед яких Харьковская областная автомобильная школа всеукраинского союза автомобилистов, Авто-Дор , які розташовані на пров. 2-й Істомінський, вул. Академіка Павлова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці автошколи.

  • Чи є і скільки Автошколи працюють поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Так, поряд метро Академіка Барабашова у Харкові є Автошколи. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Автошколи.

  • Які Автошколи найкращі поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові: Харьковская областная автомобильная школа всеукраинского союза автомобилистов, Авто-Дор.

  • Де знаходиться найближчі від мене Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Автошколи, перейдіть на сторінку Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Ціни на послуги Автошколи залежать від конкретної послуги і Автошколи. Locator.ua дає можливість всім Автошколи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Автошколи.

  • Послугами яких Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Автошколи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Харьковская областная автомобильная школа всеукраинского союза автомобилистов, Авто-Дор.

  • Як зв'язатись з цими Автошколи?

    Контакти для зв'язку з цими Автошколи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Автошколи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові поряд

Автошколи у Харкові

Автошколи за районами Харкова:

Автошколи за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок