Locator Харків Загальноосвітні школи метро Академіка Барабашова Загальноосвітні школи метро Академіка Барабашова Харків

Загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Харьковский учебно-воспитательный комплекс школа I-iii ступеней - дошкольное учебное заведение ясли-сад № 8 Харьковского городского совета Харьковской области

    Білостоцький провулок, тел. 0 (57) 738-12... показати
    Білостоцький провулок, 6а, тел. +380(57)738-12-41 детальніше
    Загальноосвітні школи Харьковский учебно-воспитательный комплекс школа I-iii ступеней - дошкольное учебное заведение ясли-сад № 8 Харьковского городского совета Харьковской области знаходиться у...
  • Хндк № 8

    метро Академіка Барабашова, Салтовское шосе, тел. 0 (57) 738-00... показати
    метро Академіка Барабашова, Салтовское шосе, 61, тел. +380(57)738-00-26 детальніше
    Загальноосвітні школи Хндк № 8 знаходиться у Харкові, Салтовское шосе. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:00.

Коротко про загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова

На цій сторінці зібрані загальноосвітні школи, розташовані поряд метро Академіка Барабашова у Харкові. . Locator відомо про дві загальноосвітні школи поряд з цим місцем серед яких Харьковский учебно-воспитательный комплекс школа I-iii ступеней - дошкольное учебное заведение ясли-сад № 8 Харьковского городского совета Харьковской области, Хндк № 8 , які розташовані на пров. Білостоцький, ш. Салтовское. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці загальноосвітні школи.

  • Чи є і скільки Загальноосвітні школи працюють поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Так, поряд метро Академіка Барабашова у Харкові є Загальноосвітні школи. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Загальноосвітні школи.

  • Які Загальноосвітні школи найкращі поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

  • Де знаходиться найближчі від мене Загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Загальноосвітні школи, перейдіть на сторінку Загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Ціни на послуги Загальноосвітні школи залежать від конкретної послуги і Загальноосвітні школи. Locator.ua дає можливість всім Загальноосвітні школи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Загальноосвітні школи.

  • Послугами яких Загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові краще скористатись?⭐

  • Як зв'язатись з цими Загальноосвітні школи?

    Контакти для зв'язку з цими Загальноосвітні школи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Загальноосвітні школи поряд метро Академіка Барабашова у Харкові поряд

Загальноосвітні школи у Харкові

Загальноосвітні школи за районами Харкова:

Загальноосвітні школи за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок