Locator Харків Перукарні метро Академіка Павлова Перукарні метро Академіка Павлова Харків

Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Парикмахерская Rio

    метро Академіка Павлова, вулиця Валентинівська, тел. 0 (57) 781-27... показати
    метро Академіка Павлова, вулиця Валентинівська, 20б, тел. +380(57)781-27-74 детальніше
    Перукарні Парикмахерская Rio знаходиться у Харкові, вулиця Валентинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Яросвет

    вулиця Бобруйська, тел. 0 (57) 778-12... показати
    вулиця Бобруйська, 2б, тел. +380(57)778-12-78 детальніше
    Перукарні Яросвет знаходиться у Харкові, вулиця Бобруйська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Орхідея

    метро Академіка Павлова, вулиця Гвардійців-Широнінців, тел.
    метро Академіка Павлова, вулиця Гвардійців-Широнінців, 41, тел. детальніше
    Перукарні Орхідея знаходиться у Харкові, вулиця Гвардійців-Широнінців. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Парикмахерская Арт-Стиль

    вулиця Гвардійців-Широнінців, тел. 0 (57) 755-57... показати
    вулиця Гвардійців-Широнінців, улица, тел. +380(57)755-57-52 детальніше
    Перукарні Парикмахерская Арт-Стиль знаходиться у Харкові, вулиця Гвардійців-Широнінців. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Парикмахерская Экспресс Мастер

    проспект Ювілейний, тел.
    проспект Ювілейний, 49/8, тел. детальніше
    Перукарні Парикмахерская Экспресс Мастер знаходиться у Харкові, проспект Ювілейний. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Экспресс-стрижка 8 філій у Харків

    вулиця Академіка Павлова, тел.
    вулиця Академіка Павлова, 120, тел. детальніше
    Перукарні Экспресс-стрижка знаходиться у Харкові, вулиця Академіка Павлова. Також у цієї організації є ще 8 філій. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про перукарні поряд метро Академіка Павлова

На цій сторінці зібрані перукарні, розташовані поряд метро Академіка Павлова у Харкові. . Locator відомо про шість перукарні поряд з цим місцем серед яких Парикмахерская Rio, Яросвет, Орхідея та інші , які розташовані на вул. Валентинівська, вул. Бобруйська, вул. Гвардійців-Широнінців і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці перукарні.

  • Чи є і скільки Перукарні працюють поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Так, поряд метро Академіка Павлова у Харкові є Перукарні. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Перукарні.

  • Які Перукарні найкращі поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові: Парикмахерская Rio, Яросвет, Орхідея.

  • Де знаходиться найближчі від мене Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Перукарні, перейдіть на сторінку Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Ціни на послуги Перукарні залежать від конкретної послуги і Перукарні. Locator.ua дає можливість всім Перукарні вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Перукарні.

  • Послугами яких Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Перукарні, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Парикмахерская Rio, Яросвет, Орхідея.

  • Як зв'язатись з цими Перукарні?

    Контакти для зв'язку з цими Перукарні ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Перукарні поряд метро Академіка Павлова у Харкові поряд

Перукарні у Харкові

Перукарні за районами Харкова:

Перукарні за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

макіяж, послуги косметолога, дитячий перукар, біохімія, випрямлення волосся, лікування волосся, епіляція, косметолог, французькі косички, біо-завивка волосся, дитяча стрижка, тонування волосся, локони/керли, корекція брів, колорування, стрижка, стрижка жіноча, фарбування волосся, святкова/весільна укладка, фарбування брів, хімічна завивка волосся