Locator Харків Церкви і будинки молитви Православні храми метро Академіка Павлова Православні храми метро Академіка Павлова Харків

Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові

3
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Религиозная община Священномученика Валентина Харьковской епархии украинской православной церкви

    вулиця Валентинівська, тел. 0 (57) 755-27... показати
    вулиця Валентинівська, 4, тел. +380(57)755-27-90 детальніше
    Православні храми Религиозная община Священномученика Валентина Харьковской епархии украинской православной церкви знаходиться у Харкові, вулиця Валентинівська. Сьогодні ця організація працює за...
  • Храм

    метро Академіка Павлова, Архівна, тел.
    метро Академіка Павлова, Архівна, 4б, тел. детальніше
    Православні храми Храм знаходиться у Харкові, Архівна.
  • Православный храм

    вулиця Валентинівська, тел.
    вулиця Валентинівська, 4а, тел. детальніше
    Православні храми Православный храм знаходиться у Харкові, вулиця Валентинівська.

Коротко про православні храми поряд метро Академіка Павлова

На цій сторінці зібрані православні храми, розташовані поряд метро Академіка Павлова у Харкові. . Locator відомо про три православні храми поряд з цим місцем серед яких Религиозная община Священномученика Валентина Харьковской епархии украинской православной церкви, Храм, Православный храм , які розташовані на вул. Валентинівська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці православні храми.

  • Чи є і скільки Православні храми працюють поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Так, поряд метро Академіка Павлова у Харкові є Православні храми. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Православні храми.

  • Які Православні храми найкращі поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові: Религиозная община Священномученика Валентина Харьковской епархии украинской православной церкви, Храм, Православный храм.

  • Де знаходиться найближчі від мене Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Православні храми, перейдіть на сторінку Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові?

    Ціни на послуги Православні храми залежать від конкретної послуги і Православні храми. Locator.ua дає можливість всім Православні храми вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Православні храми.

  • Послугами яких Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Православні храми, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Религиозная община Священномученика Валентина Харьковской епархии украинской православной церкви, Храм, Православный храм.

  • Як зв'язатись з цими Православні храми?

    Контакти для зв'язку з цими Православні храми ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Православні храми поряд метро Академіка Павлова у Харкові поряд

за станціями метро поряд:

Православні храми у Харкові

Православні храми за районами Харкова:

Православні храми за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок