Locator Харків Більярдні клуби метро Площа Конституції Більярдні клуби метро Площа Конституції Харків

Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові

4
  • PRO

    реклама Готель "City Club"

     3.5 км від метро Площа Конституції

    Слобідський район, тел. 0 (57) 730-17... показати
    проспект Юрія Гагаріна, 145, тел. +380(57)730-17-00 детальніше
    Готель «City Club» розташована на одному з головних проспектів міста - проспекті Гагаріна, в 10 хвилинах їзди від історичного центру м Харкова, недалеко від аеропорту і центрального автовокзалу....
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Сауна Диамант

    метро Площа Конституції, вулиця Суздальські Ряди, тел. 0 (67) 121-93... показати
    метро Площа Конституції, вулиця Суздальські Ряди, 16, тел. +380(67)121-93-84 детальніше
    Більярдні клуби Сауна Диамант знаходиться у Харкові, вулиця Суздальські Ряди. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Клининговая компания Cristals-Clean

    вулиця Суздальські Ряди, тел. 0 (66) 731-53... показати
    вулиця Суздальські Ряди, вулиця, тел. +380(66)731-53-85 детальніше
    Більярдні клуби Клининговая компания Cristals-Clean знаходиться у Харкові, вулиця Суздальські Ряди. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Мілена

    Короленка провулок, тел. 0 (57) 758-15... показати
    Короленка провулок, 4, тел. +380(57)758-15-46 детальніше
    Більярдні клуби Мілена знаходиться у Харкові, Короленка провулок. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 23:00.
  • Вертикаль

    вулиця Маршала Бажанова, тел. 0 (96) 100-00... показати
    вулиця Маршала Бажанова, 28, тел. +380(96)100-00-52 детальніше
    Більярдні клуби Вертикаль знаходиться у Харкові, вулиця Маршала Бажанова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 02:00.

Коротко про більярдні клуби поряд метро Площа Конституції

На цій сторінці зібрані більярдні клуби, розташовані поряд метро Площа Конституції у Харкові. . Locator відомо про чотири більярдні клуби поряд з цим місцем серед яких Сауна Диамант, Клининговая компания Cristals-Clean, Мілена та інші , які розташовані на вул. Суздальські Ряди, пров. Короленка і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці більярдні клуби.

  • Чи є і скільки Більярдні клуби працюють поряд метро Площа Конституції у Харкові?

    Так, поряд метро Площа Конституції у Харкові є Більярдні клуби. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Більярдні клуби.

  • Які Більярдні клуби найкращі поряд метро Площа Конституції у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові: Сауна Диамант, Клининговая компания Cristals-Clean, Мілена.

  • Де знаходиться найближчі від мене Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Більярдні клуби, перейдіть на сторінку Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові?

    Ціни на послуги Більярдні клуби залежать від конкретної послуги і Більярдні клуби. Locator.ua дає можливість всім Більярдні клуби вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Більярдні клуби.

  • Послугами яких Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Більярдні клуби, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Сауна Диамант, Клининговая компания Cristals-Clean, Мілена.

  • Як зв'язатись з цими Більярдні клуби?

    Контакти для зв'язку з цими Більярдні клуби ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Більярдні клуби поряд метро Площа Конституції у Харкові поряд

Більярдні клуби у Харкові

Більярдні клуби за районами Харкова:

Більярдні клуби за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Холодна гора, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

хімчистка хутра, плавальний басейн, Кавказька кухня, хімчистка текстилю, хімчистка килимів, чистка подушок, російська кухня, хімчистка одягу, хімчистка меблів, хімчистка штор, Літня тераса, хімчистка шкіри і замші, хімчистка на дому, хімчистка ковдр і покривав, Бізнес-ланч, доставка їжї