Locator Харків Приватні клініки Наркологічні клініки метро Проспект Гагаріна Наркологічні клініки метро Проспект Гагаріна Харків

Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові

3
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Анонимный наркологический центр

    вулиця Шота Руставелі, тел. 0 (57) 732-45... показати
    вулиця Шота Руставелі, 14, тел. +380(57)732-45-43 детальніше
    Наркологічні клініки Анонимный наркологический центр знаходиться у Харкові, вулиця Шота Руставелі. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 15:00.
  • Реабилитационный центр Реванш - Лечение Наркомании и Алкоголизма

    вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (66) 240-22... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, вулиця, тел. +380(66)240-22-44 детальніше
    Наркологічні клініки Реабилитационный центр Реванш - Лечение Наркомании и Алкоголизма знаходиться у Харкові, вулиця Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Лечение Наркомании Наркологический центр Реборн

    вулиця Молочна, тел. 0 (66) 241-45... показати
    вулиця Молочна, 38, тел. +380(66)241-45-45 детальніше
    Наркологічні клініки Лечение Наркомании Наркологический центр Реборн знаходиться у Харкові, вулиця Молочна. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна

На цій сторінці зібрані наркологічні клініки, розташовані поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові. . Locator відомо про три наркологічні клініки поряд з цим місцем серед яких Анонимный наркологический центр, Реабилитационный центр Реванш - Лечение Наркомании и Алкоголизма, Лечение Наркомании Наркологический центр Реборн , які розташовані на вул. Шота Руставелі, вул. Богдана Хмельницького, вул. Молочна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці наркологічні клініки.

  • Чи є і скільки Наркологічні клініки працюють поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові?

    Так, поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові є Наркологічні клініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Наркологічні клініки.

  • Які Наркологічні клініки найкращі поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові: Анонимный наркологический центр, Реабилитационный центр Реванш - Лечение Наркомании и Алкоголизма, Лечение Наркомании Наркологический центр Реборн.

  • Де знаходиться найближчі від мене Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Наркологічні клініки, перейдіть на сторінку Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові?

    Ціни на послуги Наркологічні клініки залежать від конкретної послуги і Наркологічні клініки. Locator.ua дає можливість всім Наркологічні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Наркологічні клініки.

  • Послугами яких Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Наркологічні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Анонимный наркологический центр, Реабилитационный центр Реванш - Лечение Наркомании и Алкоголизма, Лечение Наркомании Наркологический центр Реборн.

  • Як зв'язатись з цими Наркологічні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Наркологічні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Наркологічні клініки поряд метро Проспект Гагаріна у Харкові поряд

Наркологічні клініки у Харкові

Наркологічні клініки за районами Харкова:

Наркологічні клініки за близькістю до метро:

23 серпня, Архітектора Бекетова, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Історичний музей, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Університет, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

Безкоштовний Wi-Fi, психіатр