Locator Харків Приватні клініки метро Тракторний завод Приватні клініки метро Тракторний завод Харків

Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • b-healthy clinic

    проспект Героїв Харкова, тел. 0 (50) 508-20... показати
    проспект Героїв Харкова, 268б, тел. +380(50)508-20-50 детальніше
    b-healthy clinic – современный лечебно-диагностический центр в Харькове, который оснащен современным оборудованием, базируется на принципах традиционной, исключительно научной и доказательной...
  • Савитар

    проспект Індустріальний, тел. 0 (63) 165-83... показати
    проспект Індустріальний, 10/32, тел. +380(63)165-83-95 детальніше
    Приватні клініки Савитар знаходиться у Харкові, проспект Індустріальний. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Риторика на ХТЗ

    Архівна, тел.
    Архівна, 6, тел. детальніше
    Приватні клініки Риторика на ХТЗ знаходиться у Харкові, Архівна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Лоритом, лечебно-диагностический центр на 3-Интернационала

    метро Тракторний завод, вулиця Генерала Момота, тел.
    метро Тракторний завод, вулиця Генерала Момота, ул, тел. детальніше
    Приватні клініки Лоритом, лечебно-диагностический центр на 3-Интернационала знаходиться у Харкові, вулиця Генерала Момота. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Лечебно-диагностический центр Лоритом

    метро Тракторний завод, вулиця Генерала Момота, тел. 0 (57) 725-03... показати
    метро Тракторний завод, вулиця Генерала Момота, вулиця, тел. +380(57)725-03-45 детальніше
    Приватні клініки Лечебно-диагностический центр Лоритом знаходиться у Харкові, вулиця Генерала Момота. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Медицинский центр Валео-Мед

    вулиця Бекетова, тел. 0 (57) 703-30... показати
    вулиця Бекетова, 11, тел. +380(57)703-30-00 детальніше
    Приватні клініки Медицинский центр Валео-Мед знаходиться у Харкові, вулиця Бекетова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:30 до 19:00.

Коротко про приватні клініки поряд метро Тракторний завод

На цій сторінці зібрані приватні клініки, розташовані поряд метро Тракторний завод у Харкові. . Locator відомо про шість приватні клініки поряд з цим місцем серед яких b-healthy clinic, Савитар, Риторика на ХТЗ та інші , які розташовані на пр. Героїв Харкова, пр. Індустріальний і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватні клініки.

  • Чи є і скільки Приватні клініки працюють поряд метро Тракторний завод у Харкові?

    Так, поряд метро Тракторний завод у Харкові є Приватні клініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Приватні клініки.

  • Які Приватні клініки найкращі поряд метро Тракторний завод у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові: b-healthy clinic, Савитар, Риторика на ХТЗ.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватні клініки, перейдіть на сторінку Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові?

    Ціни на послуги Приватні клініки залежать від конкретної послуги і Приватні клініки. Locator.ua дає можливість всім Приватні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватні клініки.

  • Послугами яких Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: b-healthy clinic, Савитар, Риторика на ХТЗ.

  • Як зв'язатись з цими Приватні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Приватні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватні клініки поряд метро Тракторний завод у Харкові поряд

за районами поряд:

Приватні клініки у Харкові

Приватні клініки за районами Харкова:

Приватні клініки за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

неврологія, кардіолог, дитячий невролог , електрокардіограма (ЕКГ), УЗД, масажист, педіатр, рентген, гінеколог, виїзд додому, видалення стороннього тіла з зовнішнього слухового проходу, комп'ютерна томографія, гематолог, дерматологія, реабілітолог, ортопедія, УЗД щитоподібної залози, отоларінголог (ЛОР), травматолог, імунолог, електроенцефалографія (ЕЕГ), оторіноларінгологія, лікар дерматолог, ендокринолог, нефролог, медична книжка омк-1, педіатрія, УЗД органів малого тазу, тест на коронавірус (COVID-19), санітарна книжка