Locator Харків Художні школи Танцювальні школи метро Імені Масельського Танцювальні школи метро Імені Масельського Харків

Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові

4
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • X-Makers

    вулиця Маршала Рибалка, тел. 0 (96) 921-08... показати
    вулиця Маршала Рибалка, 56, тел. +380(96)921-08-09 детальніше
    Танцювальні школи X-Makers знаходиться у Харкові, вулиця Маршала Рибалка.
  • Студия танца Айлин

    проспект Героїв Харкова, тел. 0 (96) 593-35... показати
    проспект Героїв Харкова, 256б, тел. +380(96)593-35-69 детальніше
    Танцювальні школи Студия танца Айлин знаходиться у Харкові, проспект Героїв Харкова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 19:00 до 20:00.
  • Харьковский городской танцевально-спортивный клуб Топ-Денс

    вулиця Маршала Рибалка, тел. 0 (50) 400-88... показати
    вулиця Маршала Рибалка, 56, тел. +380(50)400-88-27 детальніше
    Танцювальні школи Харьковский городской танцевально-спортивный клуб Топ-Денс знаходиться у Харкові, вулиця Маршала Рибалка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 18:00 до 20:00.
  • Инструктор Pole Dance Diva

    проспект Героїв Харкова, тел. 0 (93) 162-52... показати
    проспект Героїв Харкова, 256б, тел. +380(93)162-52-07 детальніше
    Танцювальні школи Инструктор Pole Dance Diva знаходиться у Харкові, проспект Героїв Харкова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.

Коротко про танцювальні школи поряд метро Імені Масельського

На цій сторінці зібрані танцювальні школи, розташовані поряд метро Імені Масельського у Харкові. . Locator відомо про чотири танцювальні школи поряд з цим місцем серед яких X-Makers, Студия танца Айлин, Харьковский городской танцевально-спортивный клуб Топ-Денс та інші , які розташовані на вул. Маршала Рибалка, пр. Героїв Харкова і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці танцювальні школи.

  • Чи є і скільки Танцювальні школи працюють поряд метро Імені Масельського у Харкові?

    Так, поряд метро Імені Масельського у Харкові є Танцювальні школи. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Танцювальні школи.

  • Які Танцювальні школи найкращі поряд метро Імені Масельського у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові: X-Makers, Студия танца Айлин, Харьковский городской танцевально-спортивный клуб Топ-Денс.

  • Де знаходиться найближчі від мене Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Танцювальні школи, перейдіть на сторінку Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові?

    Ціни на послуги Танцювальні школи залежать від конкретної послуги і Танцювальні школи. Locator.ua дає можливість всім Танцювальні школи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Танцювальні школи.

  • Послугами яких Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Танцювальні школи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: X-Makers, Студия танца Айлин, Харьковский городской танцевально-спортивный клуб Топ-Денс.

  • Як зв'язатись з цими Танцювальні школи?

    Контакти для зв'язку з цими Танцювальні школи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Танцювальні школи поряд метро Імені Масельського у Харкові поряд

за районами поряд:

Танцювальні школи у Харкові

Танцювальні школи за районами Харкова:

Танцювальні школи за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок