Locator Харків Салони краси Студії нарощування волоссяНовобаварський район Студії нарощування волосся Новобаварський район Харків

Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Салон красоты Пролисок

    Новобаварський район, Григорівське шосе, тел. 0 (57) 703-21... показати
    Новобаварський район, Григорівське шосе, 53, тел. +380(57)703-21-21 детальніше
    Студії нарощування волосся Салон красоты Пролисок знаходиться у Харкові, Григорівське шосе. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • V-Studio

    вулиця Полтавський Шлях, тел. 0 (50) 401-24... показати
    вулиця Полтавський Шлях, 123, тел. +380(50)401-24-01 детальніше
    Студії нарощування волосся V-Studio знаходиться у Харкові, вулиця Полтавський Шлях. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.

Коротко про студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові

На цій сторінці зібрані студії нарощування волосся, розташовані у Новобаварський район у Харкові. . Locator відомо про дві студії нарощування волосся поряд з цим місцем серед яких Салон красоты Пролисок, V-Studio , які розташовані на ш. Григорівське, вул. Полтавський Шлях. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці студії нарощування волосся.

  • Чи є і скільки Студії нарощування волосся працюють у Новобаварський район у Харкові?

    Так, у Новобаварський район у Харкові є Студії нарощування волосся. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Студії нарощування волосся.

  • Які Студії нарощування волосся найкращі у Новобаварський район у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові: Салон красоты Пролисок, V-Studio.

  • Де знаходиться найближчі від мене Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Студії нарощування волосся, перейдіть на сторінку Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові?

    Ціни на послуги Студії нарощування волосся залежать від конкретної послуги і Студії нарощування волосся. Locator.ua дає можливість всім Студії нарощування волосся вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Студії нарощування волосся.

  • Послугами яких Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Студії нарощування волосся, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Салон красоты Пролисок, V-Studio.

  • Як зв'язатись з цими Студії нарощування волосся?

    Контакти для зв'язку з цими Студії нарощування волосся ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Студії нарощування волосся у Новобаварський район у Харкові поряд

Студії нарощування волосся у Харкові

Студії нарощування волосся за районами Харкова:

Студії нарощування волосся за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Історичний музей, Метробудівників, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

епіляція, жіночій педикюр, очищення шкіри, брондування волосся, дарсонвалізація, колорування, вакуумний масаж, депіляція, стрижка, воскова депіляція, anti-age процедури, фарбування волосся, дитячий перукар, святкова/весільна укладка, біохімія, мезотерапія тіла, корекція фігури, хімічна завивка волосся, догляд за обличчям, колаген, стрижка жіноча, укладка волосся, цукрова депіляція, біоліфтінг, біо-випрямлення волосся, ультразвукові процедури, африканські косички - афроплетіння, біо-завивка волосся, антицелюлітне обгортання, ін'єкційні процедури