Locator Харків Спортивні та тренажерні залиСпортивні та тренажерні зали Харків

Спортивні та тренажерні зали у Харкові

2
застосований фільтр: цілодобово
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Спортивно-оздоровительный комплекс Аякс

    Харків, проспект Героїв Харкова, тел. 0 (97) 253-38... показати
    Харків, проспект Героїв Харкова, 94, тел. +380(97)253-38-83 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивно-оздоровительный комплекс Аякс знаходиться у Харкові, проспект Героїв Харкова. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Гостинично-спортивный ресторанный комплекс Этуаль

    проспект Ново-Баварський, тел. 0 (57) 783-32... показати
    проспект Ново-Баварський, ново, тел. +380(57)783-32-92 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Гостинично-спортивный ресторанный комплекс Этуаль знаходиться у Харкові, проспект Ново-Баварський. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про спортивні та тренажерні зали у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані у Харкові (Харківська). Locator відомо про дві спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Спортивно-оздоровительный комплекс Аякс, Гостинично-спортивный ресторанный комплекс Этуаль , які розташовані на пр. Героїв Харкова, пр. Ново-Баварський. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали у Харкові?

    За даним Locator у Харкові ведуть діяльність 2 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали у Харкові: Спортивно-оздоровительный комплекс Аякс, Гостинично-спортивный ресторанный комплекс Этуаль.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали у Харкові?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивно-оздоровительный комплекс Аякс, Гостинично-спортивный ресторанный комплекс Этуаль.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Харкові

Спортивні та тренажерні зали за районами Харкова:

Спортивні та тренажерні зали за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

аеробіка, масаж, стрейчінг, персональний тренер, йога, солярій, антицелюлітний масаж, релакс-масаж, сауна, фіто-бар, шейпінг, бойові мистецтва, заняття у спортзалі для вагітних, руська баня, басейн, дитячий фітнес, нігті, манікюр, фітнес-тестування, жіночій педикюр, тенісний корт, спортивний дієтолог, корекція фігури, бокс, аналіз складу тіла, очищення шкіри, корекція брів, нарощування вій, настільний теніс/пінг-понг, епіляція