Locator Харків Медичне обладнання, медтехнікаХолодногірський район Медичне обладнання, медтехніка Холодногірський район Харків

Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові

6
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Медтехніка Ортосалон 6 філій у Харків

    вулиця Полтавський Шлях, тел. (800) 308-39... показати
    вулиця Полтавський Шлях, 148/2, тел. 0(800)308-390 детальніше
    Магазин Медтехніка Ортосалон і інтернет-магазин ortosalon.ua представляють широкий асортимент таких товарів: • Медтехніка для дому та офісу (тонометри, інгалятори, глюкометри, слухові апарати,...
  • Фирма ГрандМедСервис

    вулиця Дринова, тел. 0 (50) 360-25... показати
    вулиця Дринова, 17, тел. +380(50)360-25-36 детальніше
    Медичне обладнання, медтехніка Фирма ГрандМедСервис знаходиться у Харкові, вулиця Дринова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Витафон-Украина

    вулиця Волонтерська, тел. 0 (50) 302-79... показати
    вулиця Волонтерська, 63, тел. +380(50)302-79-76 детальніше
    Медичне обладнання, медтехніка Витафон-Украина знаходиться у Харкові, вулиця Волонтерська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 16:00.
  • Паркес

    вулиця Слов'янська, тел. 0 (66) 518-46... показати
    вулиця Слов\'янська, 3, тел. +380(66)518-46-54 детальніше
    Медичне обладнання, медтехніка Паркес знаходиться у Харкові, вулиця Слов'янська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Харьковское Казенное экспериментальное протезно-ортопедическое предприятие

    Холодногірський район, вулиця Велика Панасівська, тел. 0 (57) 712-87... показати
    Холодногірський район, вулиця Велика Панасівська, велика, тел. +380(57)712-87-42 детальніше
    Медичне обладнання, медтехніка Харьковское Казенное экспериментальное протезно-ортопедическое предприятие знаходиться у Харкові, вулиця Велика Панасівська. Сьогодні ця організація працює за...
  • Укррентгенпром

    Холодногірський район, вулиця Червономаяцька, тел. 0 (57) 751-20... показати
    Холодногірський район, вулиця Червономаяцька, 16, тел. +380(57)751-20-48 детальніше
    Медичне обладнання, медтехніка Укррентгенпром знаходиться у Харкові, вулиця Червономаяцька. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.

Коротко про медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові

На цій сторінці зібрані медичне обладнання, медтехніка, розташовані у Холодногірський район у Харкові. . Locator відомо про шість медичне обладнання, медтехніка поряд з цим місцем серед яких Медтехніка Ортосалон, Фирма ГрандМедСервис, Витафон-Украина та інші , які розташовані на вул. Полтавський Шлях, вул. Дринова, вул. Волонтерська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці медичне обладнання, медтехніка.

  • Чи є і скільки Медичне обладнання, медтехніка працюють у Холодногірський район у Харкові?

    Так, у Холодногірський район у Харкові є Медичне обладнання, медтехніка. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Медичне обладнання, медтехніка.

  • Які Медичне обладнання, медтехніка найкращі у Холодногірський район у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові: Медтехніка Ортосалон, Фирма ГрандМедСервис, Витафон-Украина.

  • Де знаходиться найближчі від мене Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Медичне обладнання, медтехніка, перейдіть на сторінку Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові?

    Ціни на послуги Медичне обладнання, медтехніка залежать від конкретної послуги і Медичне обладнання, медтехніка. Locator.ua дає можливість всім Медичне обладнання, медтехніка вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Медичне обладнання, медтехніка.

  • Послугами яких Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Медичне обладнання, медтехніка, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Медтехніка Ортосалон, Фирма ГрандМедСервис, Витафон-Украина.

  • Як зв'язатись з цими Медичне обладнання, медтехніка?

    Контакти для зв'язку з цими Медичне обладнання, медтехніка ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Медичне обладнання, медтехніка у Холодногірський район у Харкові поряд

Медичне обладнання, медтехніка у Харкові

Медичне обладнання, медтехніка за районами Харкова:

Медичне обладнання, медтехніка за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Тракторний завод, Університет, Холодна гора