Locator Харків Спортивні та тренажерні залиХолодногірський район Спортивні та тренажерні зали Холодногірський район Харків

Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові

8
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Impulse

    Холодногірський район, вулиця Ініціативна, тел. 0 (93) 367-76... показати
    Холодногірський район, вулиця Ініціативна, 4, тел. +380(93)367-76-94 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Impulse знаходиться у Харкові, вулиця Ініціативна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Тренажерный зал Горизонт

    вулиця Волонтерська, тел. 0 (66) 570-51... показати
    вулиця Волонтерська, 63, тел. +380(66)570-51-44 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Тренажерный зал Горизонт знаходиться у Харкові, вулиця Волонтерська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Спортивный клуб Рекорд

    вулиця Терихівська, тел. 0 (57) 781-00... показати
    вулиця Терихівська, 52, тел. +380(57)781-00-81 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивный клуб Рекорд знаходиться у Харкові, вулиця Терихівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Mountain

    Холодногірський район, вулиця Полтавський Шлях, тел. 0 (66) 288-82... показати
    Холодногірський район, вулиця Полтавський Шлях, 188, тел. +380(66)288-82-98 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Mountain знаходиться у Харкові, вулиця Полтавський Шлях. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Спорт & корт

    Холодногірський район, вулиця Дмитрівська, тел. 0 (57) 752-58... показати
    Холодногірський район, вулиця Дмитрівська, 12, тел. +380(57)752-58-71 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спорт & корт знаходиться у Харкові, вулиця Дмитрівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 08:30.
  • Army Gym

    Холодногірський район, вулиця Полтавський Шлях, тел. 0 (97) 502-43... показати
    Холодногірський район, вулиця Полтавський Шлях, 184, тел. +380(97)502-43-12 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Army Gym знаходиться у Харкові, вулиця Полтавський Шлях. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Фитнес-клуб Малибу

    вулиця Золочівська, тел. 0 (93) 761-62... показати
    вулиця Золочівська, 12, тел. +380(93)761-62-77 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-клуб Малибу знаходиться у Харкові, вулиця Золочівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Спортивный клуб Union-Club

    Холодногірський район, вулиця Велика Панасівська, тел. 0 (63) 948-00... показати
    Холодногірський район, вулиця Велика Панасівська, 34, тел. +380(63)948-00-07 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивный клуб Union-Club знаходиться у Харкові, вулиця Велика Панасівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані у Холодногірський район у Харкові. . Locator відомо про вісім спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Impulse, Тренажерный зал Горизонт, Спортивный клуб Рекорд та інші , які розташовані на вул. Ініціативна, вул. Волонтерська, вул. Терихівська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Чи є і скільки Спортивні та тренажерні зали працюють у Холодногірський район у Харкові?

    Так, у Холодногірський район у Харкові є Спортивні та тренажерні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 8 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі у Холодногірський район у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові: Impulse, Тренажерный зал Горизонт, Спортивный клуб Рекорд.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Impulse, Тренажерный зал Горизонт, Спортивный клуб Рекорд.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Холодногірський район у Харкові поряд

Спортивні та тренажерні зали у Харкові

Спортивні та тренажерні зали за районами Харкова:

Спортивні та тренажерні зали за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок

Більше популярних послуг у рубриці:

бойові мистецтва, солярій, бокс, шейпінг, дитячий фітнес, дитячий клуб, аеробіка, масаж, персональний тренер, сауна, тенісний корт, Безкоштовний Wi-Fi, стрейчінг, антицелюлітний масаж, бальні танці , басейн