Locator Харків Вищі навчальні закладиІндустріальний район Вищі навчальні заклади Індустріальний район Харків

Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Кафедра техническая криофизика

    проспект Індустріальний, тел. 0 (57) 707-63... показати
    проспект Індустріальний, индустриальный, тел. +380(57)707-63-30 детальніше
    Вищі навчальні заклади Кафедра техническая криофизика знаходиться у Харкові, проспект Індустріальний. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.
  • Мауп, Харьковский институт

    вулиця Бекетова, тел. 0 (57) 294-54... показати
    вулиця Бекетова, вулиця, тел. +380(57)294-54-56 детальніше
    Вищі навчальні заклади Мауп, Харьковский институт знаходиться у Харкові, вулиця Бекетова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.

Коротко про вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані у Індустріальний район у Харкові. . Locator відомо про дві вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Кафедра техническая криофизика, Мауп, Харьковский институт , які розташовані на пр. Індустріальний, вул. Бекетова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Чи є і скільки Вищі навчальні заклади працюють у Індустріальний район у Харкові?

    Так, у Індустріальний район у Харкові є Вищі навчальні заклади. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі у Індустріальний район у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові: Кафедра техническая криофизика, Мауп, Харьковский институт.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Кафедра техническая криофизика, Мауп, Харьковский институт.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади у Індустріальний район у Харкові поряд

за станціями метро поряд:

Вищі навчальні заклади у Харкові

Вищі навчальні заклади за районами Харкова:

Вищі навчальні заклади за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Захисників України, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Наукова, Перемога, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок