Коли шкіра потребує особливого догляду, тут не до експериментів та сумнівних засобів, а тому, обираючи для себе найкраще, зверніть увагу на болгарський бренд BIOTRADE, що випускає лікувальну косметику, яку рекомендують навіть дерматологи як ефективний, безпечний та дієвий засіб при порушенні балансу здоров’я шкіри різного походження.

В чому секрет дерматокосметики BIOTRADE

Косметику торгової марки BIOTRADE Ви не знайдете у звичайних магазинах, виключно у магазинах елітної косметики, а ще в аптеках, адже дані засоби призначені не просто для догляду за шкірою, в тому сенсі, до якого ми звикли, адже вони розробляються вченими, з використанням активних формул та дуже якісним підбором інгредієнтів.

Крім того, за кожною новою баночкою від BIOTRADE biotradecosmetics.com стоять численні клінічні випробування та справжні наукові дисертації, тому ця косметика працює, лікує навіть найскладніші випадки, має накопичувальний ефект та застосовується і призначається практикуючими дерматологами. Вся продукція Біотрейд відповідає високому міжнародному стандарту ISO 22716:2007, що дозволяє говорити про дійсно якісний продукт спрямованого впливу.

Але за всіма науковими лабораторними дослідженнями та експертними висновками стоять абсолютно реальні принципи роботи, про які, можливо, користувачі засобів і не знають, але точно відчувають на собі їхню дію:

  1. Вся косметика BIOTRADE є 100% натуральною та безпечною, адже як боротися з недоліками чутливої шкіри, використовуючи токсичні барвники, парабени, небезпечні сполуки, агресивні хімічні речовини і таке інше
  2. Дія косметики BIOTRADE є дійсно глибокою, і мова йде не про зволоження та пом’якшення верхнього слою епідермісу, а про дісно глибоке проникнення, завдяки чому шкіра оновлюється зсередини
  3. Ще один цікавий принцип дії BIOTRADE полягає в тому, що, перш ніж лікувати, шкірі потрібно забезпечити найглибше очищення і якісне насичення киснем, і саме таку дію мають дермато-косметичні засоби BIOTRADE

Антиперспіранти BIOTRADE: рекордно довгий захист від поту

Підвищена пітливість – це проблема, яка блокує чимало сторін нормального життя, тим більше, що пітливість може проявлятися не тільки в зоні пахв, а й долонь, стоп, і інших частин тіла, тому знайти ефективне рішення для цієї проблеми – завдання дійсно відповідальне. І експертам BIOTRADE воно вдалося повністю, адже вони створили не просто засіб з нейтральним складом, який блокує виділення поту та неприємного запаху, але й робить це на дійсно рекордний термін – до 10 днів, і численні експерименти доводять його ефективність.

Тож, якщо Ви готові почати абсолютно нове життя без підвищеної пітливості та спробувати на собі антиперспіранти довготривалої дії від BIOTRADE, будьте готові до того, що:

  • Антиперспіранти Біотрейд підходять для різних частин тіла
  • Вони не залишають слідів на шкірі чи одязі
  • Підходять як для жінок, так і для чоловіків
  • Не призначений для щоденного використання

Наносити антиперспірант треба ввечері після прийняття душу, на суху шкіру, після чого треба дати йому повністю висохнути. Зранку рекомендується промити місце нанесення тільки водою, і даний порядок дій повторити три вечора підряд. Саме такі умови нанесення дозволять забути про пітливість на термін до двох тижнів, при цьому не порушуючи природних процесів теплообміну. Звичайно, що в період між аплікацією антиперспіранту можна митися з будь-яким миючим засобом. Термін повторного нанесення є індивідуальним і сягає від 10 днів до двох тижнів.