Принти на рюкзаках використовуються не лише як декоративний елемент, але й для рекламних цілей. Аксесуар з конкретним, продуманим зображенням обов’язково буде привертати увагу до бренду, продукції або послуги.

Для тих, хто шукає ефективний спосіб нагадування про компанію, рюкзак з логотипом – ідеальний варіант пасивної реклами. Оплативши друк один раз, можна багаторазово поширювати інформацію серед потенціальної аудиторії користувачів. 

Функціонал рюкзаків

Рюкзаки активно використовуються:

  • школярами; 
  • студентами; 
  • спортсменами;
  • волонтерами тощо. 

Логотип на рюкзаку працюватиме на імідж компанії протягом тривалого часу. Тож, друк на рюкзаках вочевидь є досить важливим моментом.

Переваги використання аксесуару з зображенням

Рюкзаки з логотипом та іміджеві портфелі мають високий попит, адже вони є чудовими промо-сувенірами або бізнес-подарунками. Створюються для підвищення впізнаваності певного бренду і чудово справляються з цією задачею. Рюкзаки також широко застосовуються в якості стильних та функціональних сувенірів. 

Переваги нанесення зображення на аксесуарах пропонуємо розглянути нижче:

  • широкі можливості для дизайну: рюкзак надає велику площу для діяльності, дозволяючи наносити зображення будь-якого розміру та формату;
  • видимість: рюкзак, як і зображення на ньому гарно бачать оточуючі в транспорті, на вулиці та інших громадських місцях;
  • функціональність: корпоративний сувенір має бути практичним і зручним. Рюкзак якнайкраще відповідає цим критеріям. Все тому, що виготовляється із міцних матеріалів, є компактним, містким, ергономічним. Він надає власнику повну свободу рухів. Ідеальний для використання учнями, студентами, спортсменами. Деякі моделі оснащені спеціальними відділеннями для ноутбуків та інших корисних речей;
  • різноманітність: сучасні вироби доступні в різноманітних стилях, розмірах і кольорах. Це дозволяє вибрати модель, що найкраще відповідатиме вподобанням цільової аудиторії.

Брендований рюкзак – це чудовий корпоративний подарунок для співробітника, партнера і клієнта. Його часто пропонують під час рекламних заходів, акцій, змагань, фестивалів та ін. Промо-рюкзаки використовуються як частина уніформи промоутерів, дозволяючи зручно носити рекламні матеріали. Зображення на них, особливо в яскравих фарбах, привертає погляди всіх оточуючих.