Не зважаючи на те, що піца є популярною по всьому світі, все ж «монополістами» в цій справі лишаються італійці, проте, якщо Ви спробуєте піцу в Італії, то будете здивовані, адже вона має дещо незвичним нам смак, скажімо, піца з цукіні, або ж з вареним яйцем, а що вже говорити про піцу з нутеллою, чи «білу» піцу, яка являє собою просто запечений дуже жирний коржик…
Тим не менш, є одна важлива характеристика італійської піци, яка і зробила її такою популярною серед дуже різних народів та нації, не зважаючи та різні культури, і це – не тільки форма, але й тісто.
А тісто для справжньої італійської піци є дуже тоненьким і готується на бездріжджовій основі, тобто, воно «живе» і значно більш корисне, проте вимагає довшого терміну дозрівання.
Саме на такому тісті готують піцу в піцерії MonoПіца в Києві https://kyiv.monopizza.com.ua/, але з урахуванням смаку українського споживача, та новітніх тенденцій, адже навіть така бездоганна річ, як піца, постійно прогресує та удосконалюється, а тому дуже важливо постійно вчитися, ставати краще, і, звичайно, встигати пробувати всю ту смакову красу та нові комбінації, що з’являються у всесвіті піци.
Смачно там, де готують з душею
Де смакує найкраще? Звичайно ж вдома, в мами, у бабусі, а чому? Тому що продукти свіжі, і приготоване все з любов’ю та піклуванням. І саме цей принцип було покладено в основу піцерії MonoПіца, адже те, чи піца буде смачною, та чи буде вона користуватися попитом, залежить не від її назви, чи розрекламованості, а, перш за все, від смаку, а смак – від свіжості та якості продуктів, і, звичайно, майстерності кухарів, а ще оснащення кухні, використовуваних процесів, і багатьох інших факторів.
Звичайно, що не менш важливими є й такі фактори, як ціна, адже навіть найсмачніша в світі піца не може коштувати всіх грошей світу, адже це лише їжа, а також рівень обслуговування, адже сервіс грає дуже важливу роль, і, звичайно, доставка, якщо Ви не йдете безпосередньо в ресторан, бо піца, що їде до Вас дуже довго, може вже й не знадобитися, якою б смачною вона не була.
Тобто, душа потрібна в усьому і, на щастя, всі перераховані характеристики були враховані в роботі мережі MonoПіца, і продовжують удосконалюватися, примножуючи кількість прихильників закладу.
Як часто «моно» їсти піцу?
Може здатися, що піца – то фастфуд, але, вона може бути дуже різною, з різними начинками і соусами і, в комбінації зі свіжими овочами та білковими продуктами, вона може стати ідеальною стравою навіть на кожен день, тим більше, що різноманіття і справді вражає:
- Піца карбонара: перепелині яйця, шинка та бекон
- Піца американа: з картоплею фрі та беконом під моцарелою
- М’ясна піца: мисливські ковбаски, шинка, куряча грудка, бекон
- Піца капричоза: мариновані печериці, ковбаски та моцарела з руколою
- Гавайська піца: копчена курка, вершковий соус, ананас
- Піца маргарита: песто, томати, сир
- Баварська піца: мариновані огірочки, мисливські ковбаски, червона цибуля, сир
- Піца барбекю: оливки каламата, мариновані печериці, ковбаски, шинка, цибуля, сир
- Грибна піца: печериці, бешамель, цибуля, паприка, шпинат.
І це далеко не весь перелік, адже окремої розмови варті овочеві піци, до складу яких входять продукти з низьким глікемічним індексом, та оригінальні з грушею й елітними сирами, а ще сирні піци, кількість сирів в яких б’ють всі рекорди і мають просто неймовірний смак.
Смакуйте з задоволенням і дозволяйте собі більше, адже життя того варте.
Останні коментарі