Багато технічних рідин на сучасному ринку ускладнює процес швидкого вибору. Проте відзначають одну з головних торгових марок, чия продукція заслуговує на особливу увагу та користується широким споживчим попитом – компанія Bardahl.

Промислова компанія розпочала свою діяльність ще в 1939 році в Сієтлі (США). Саме тоді іммігрант із Норвегії запропонував світові вдосконалений рецепт мастила та став засновником Bardahl Manufacturing Corporation. Продукція успішно пройшла перевірку під час автоперегонів, а тому вже у 1960-х роках мастило стало лідером продажів на американському ринку.

Сьогодні торгова марка Bardahl – це лідер не лише американського, а й міжнародного ринку. Продукція має попит, як серед фізичних осіб, так і серед спортсменів, які беруть участь у перегонах, різних компаній та організацій.

Асортименти ТМ Bardahl

На практиці доведено, що регулярне застосування продуктів даного бренду сприяє продовженню експлуатаційних можливостей автомобілів, мотоциклів та іншої техніки. Ознайомитись з актуальним асортиментом можна на сайті, де до уваги споживачів запропоновано:

  • моторні та трансмісійні оливи;
  • гальмівні та охолоджуючі рідини;
  • всілякі присадки;
  • мастила;
  • очищувачі для авто- та мототехніки.

Сьогодні ТМ Bardahl є одним із популярних лідерів світового автохімпрому. Сучасна лінійка налічує понад 200 різних позицій, які розраховані не лише на професійне, а й на повсякденне використання у процесі обслуговування свого автомобіля.

Таким чином, асортимент буде однаково корисний та цікавий власникам мотоциклів, різноманітних марок та моделей легкових машин, потужних спортивних авто, високонавантажених тягачів.

Завдяки професійному підходу в роботі, впровадженню інноваційних технологій, вся продукція популярна у більш ніж 90 різних країнах світу, у тому числі придбати продукцію можна і в Україні.

Причини лідерства торгової марки у міжнародному автохімічному сегменті пов’язані з наступним списком важливих переваг:

  1. Використання сучасного комплексу для проведення досліджень. 
  2. Постійний пошук найкращих технологічних рішень.
  3. Суворий контроль якості протягом усього виробничого процесу.

Компанія стежить за виробництвом з метою унеможливити застосування неправильних формул та неякісних компонентів у складі.

Купити продукцію ТМ Bardahl в Україні

Українські авто-, мотовласники зацікавлені у використанні якісної продукції для власних транспортних засобів. Ознайомитись з асортиментом ТМ Бардаль Україна тепер може кожен охочий, звернувшись за допомогою до нашої команди.

Ми є офіційними імпортерами, дистриб’юторами продукції цього бренду по всій території України. В результаті клієнти отримують одразу три основні переваги у процесі співробітництва:

  1. Гарантія якості завдяки наявності необхідних сертифікатів, документів на товар.
  2. Близько 40 кваліфікованих фахівців у штаті, які знають все про продукцію ТМ Bardahl та допоможуть зробити швидкий, правильний вибір з урахуванням певного списку вимог.
  3. Повна відповідальність за продукцію, що запропонована на сучасному українському ринку.

Усі представлені матеріали цього бренду характеризуються наявністю унікальної формули Polar Plus, яка базується на принципах поляризації. В результаті в складі застосовуються молекули-магніти, які виключають ймовірність того, що масло стікатиме зі стінок: продукція «огортає» деталі двигуна, захищаючи їх від негативного впливу ззовні.