Справжні поціновувачі здоров’я та правильного способу життя неодмінно оцінять фітнес-центр Grand-Prix, який забезпечує надзвичайно високий рівень обслуговування. Наш спортивний клуб – це не тільки зручне розташування у центрі столиці та значні розміри самої території. Це також і величезний спектр фітнесу для чоловіків та жінок, високий професіоналізм досвідчених тренерів, та дуже приємні розцінки при оплаті за разове відвідування, а також за повний абонемент.

Зручна локація центру дозволяє дуже легко дістатися з будь-якої точки міста – як на міському транспорті, так і на власному авто. Усі необхідні відомості про його роботу ви обов’язково знайдете на сайті https://ua.grand-prix.ua/, де є не лише  інформація про найважливіші аспекти роботи Grand-Prix, але й зручна кнопка зворотнього зв’язку. Все, що від вас потрібно, – це тільки заповнити спеціальну форму, після чого менеджер центру зв’яжеться з вами для надання консультацій та уточнення важливих нюансів.

Пропозиції від Grand-Prix

Атмосфера, яку прагне створити наш центр – це філософія здоров’я, великий потенціал для всебічного розвитку, любові та поваги до свого тіла. Напрямків, за якими можна працювати над собою, тут безліч:

  • аеробіка;
  • йога та пілатес;
  • єдиноборства;
  • танці;
  • аквааеробіка;
  • сайкл;
  • функціональний тренінг тощо.

Технічне обладнання у центрі – одне з найкращих в Україні – всі тренажери представлені від надійних провідних  виробників світового рівня. Це і фітнес-зони, розроблені з урахуванням останніх трендів та інновацій, і великий басейн із кришталево чистою водою, і кардіозона, і якісно оснащена зона функціонального тренінгу. Активна участь у житті спортивного центру забезпечує клієнтам доступ до всього, що їм потрібно – щоб їхнє життя заграло новими фарбами. До послуг відвідувачів – суперсучасна комфортабельна обстановка, різноманітність занять, адаптованих до конкретних потреб кожної окремої людини у фітнесі, а також найкращі персональні тренери. Заняття з ними допоможуть максимально швидко досягти бажаних результатів у спортзалі.

Натхнення та підтримку ви знайдете тут за допомогою експертів, які на кожному кроці підтримуватимуть вас. Для кожного відвідувача буде розроблена індивідуальна програма тренувань та харчування для правильного та гармонійного заняття спортом та способу життя.

Приходьте сьогодні до центру, і зазнайте змін разом із Grand-Prix.