Обираючи комплектуючі до свого автомобіля, кожен водій хоче знайти кращі варіанти. І однією з компаній, що пропонує якісні запчастини для авто, є Trico. Вона, зокрема, випускає щітки склоочисника, які входять в ТОП найкращих. І багато покупців довіряють саме їй. Одними з кращих в її асортименті є двірники Trico Ice, вони чудово підходять для зимового періоду, а також мають унікальну конструкцію. 

Які двірники є в асортименті компанії?

Цей виробник почав свою діяльність ще в далекому 1917 році. Він спеціалізується саме на розробці щіток склоочисників, а кожна його продукція привертає до себе увагу. На даний час товари бренду знайомі водіям в усьому світі. 

Компанія Trico пропонує декілька видів двірників: 

  • безкаркасні – в них мінімальна кількість шарнірів, а сам корпус ідеально повторює вигин лобового скла, також вони мають силіконові деталі;
  • каркасні – в таких двірниках є металевий каркас, який тримає гуму в спеціальній рамці;
  • гібридні – моделі мають дуже якісний металевий каркас, який захований в пластиковий кожух, завдяки чому вони не бояться зовнішніх впливів. 

Компанія постійно розширює асортимент своєї продукції. Вона пропонує не тільки універсальні моделі, але й для літа чи зими окремо. Також ви знайдете варіанти під конкретну марку автомобіля. 

Основні переваги двірників Trico

Для розробки своєї продукції виробник залучає кращих спеціалістів. Вони тестують щітки, перевіряють їх якість та витривалість. А також, звичайно, використовують інноваційні технології. Серед перевал двірників можна виділити: 

  • висока якість матеріалів конструкції;
  • надійна гума для очищення скла, яка не боїться навантажень;
  • доступні ціни на двірники;
  • інноваційні технології в виробах;
  • великий асортимент. 

Як розповідають експерти Dvorniki.ua, великої уваги заслуговують моделі Trico Force. Ці щітки працюють з високою швидкістю та мають безкаркасну конструкцію. Вони легко прибирають пил, воду, сніг. Працюють навіть під великим дощем, снігопадом чи заметіллю. 

Також популярними стали двірники Trico Ice, які вважаються еталонами зимових склоочисників. Їхній корпус побудований із якісного пластику. Це дозволяє прибирати з лобового скла багато снігу, при цьому він не потрапляє в сам корпус. Крім того, в виробах представлено запатентоване кріплення SWIFT, яке є універсальним та дозволяє з легкістю, всього в один-два кліки встановити щітки. 

Саме завдяки функціональності та надійності ці двірники так подобаються водіям. Вони представлені в великому асортименті, а їх якість надзвичайна. Моделі працюють за будь-якої погоди, витримують значні навантаження та легко очищують лобове скло.