Зарубіжні фірми Intex та Bestway зарекомендували себе на ринку надувних меблів та конструкцій для купання, як надійні виробники, які виготовляють свою продукцію із міцних матеріалів. Каркасні басейни цих компаній мають тривалий термін експлуатації, стійкі до механічних пошкоджень. При правильному використанні цими конструкціями можна скористатися від 5-ти років і більше.

Особливості конструкції каркасних басейнів Intex та Bestway

Басейни купити на сайті набагато легше, ніж шукати перевірені фірми по городу. Лінійка конструкцій для купання дуже широка і містить у собі різноманітні моделі: круглі, квадратні, прямокутні, овальні та шестикутні. Тим не менш, принцип конструкції мають один і той же. Каркасні басейни складаються з металевого каркасу, на який встановлюється чаша, виготовлена із багатошарового ПВХ. Цю конструкцію легко розібрати та перемістити у будь-яке зручне місце. Цим каркасні басейни вигідно відрізняються від стаціонарних.

Виробники Intex та Bestway використовують у виготовленні басейнів екологічно безпечні матеріали без токсичних речовин, що дуже важливо для тих, хто купує “міні-водоймище” для дітей.

Чим Intex та Bestway відрізняються від інших виробників басейнів?

  • Кожна конструкція проходить тестування перед продажем за допомогою великих навантажень та стресових ситуацій, тому міцність та надійність гарантована;
  • Широка лінійка басейнів різних форм і розмірів як для дітей, так і для великих компаній дорослих;
  • Незважаючи на те, що фірма вказує термін експлуатації 5 років, за фактом басейни можна використовувати до 10-ти років, якщо їх правильно доглядати і уникати великих навантажень;
  • Величезний вибір різноманітних аксесуарів: нагрівачі води, тенти, сходи, гірки, засоби для очищення та дезінфекції. Також важливим аксесуаром є фільтр-насос, який підтримує чистоту та прозорість води.

Як правильно підібрати каркасний басейн?

При виборі конструкції для купання необхідно звернути увагу на декілька моментів. Тоді басейн принесе вам максимальне задоволення під час використання. Спочатку заміряйте свою ділянку, робіть виміри із запасом, щоб навколо виробу з ПВХ можна було вільно пересуватися. Далі визначтеся з формою. Для тих, хто любить полежати у басейні, підійдуть круглі моделі, а для любителів поплавати – прямокутні. Враховуйте вік та кількість людей, які купатимуться одночасно. Також переконайтеся, що магазин, в якому ви купуєте басейн, надає гарантію на товари і дає можливість зробити возврат або обміняти покупку, якщо вам щось не підійшло.

Бажаємо вам та вашим близьким відмінного відпочинку біля басейну та незабутніх емоцій!