Українців можна зустріти практично у всіх куточках земної кулі. На жаль, інколи їхнє життя там не може бути  застрахованим від смертельних випадків. Що потрібно робити, коли хтось з ваших родичів чи знайомих раптово помер в чужій країні?

Отже, скільки коштує перевезти тіло з Чехії в Україну, і як проходить сам процес репатріації? Відповідь на ці запитання ви неодмінно знайдете, якщо приймете рішення звернутися по допомогу до Мilinskiy. 

Особливості перевезення тіла померлого з-за кордону

Той, хто планує самостійно організувати цей процес, має бути готовим до виконання певних дій. Перш за все, потрібно проводити перемовини з різними інстанціями Чехії. В багатьох моментах може знадобитися сприяння консульства України. Особливо це стосується випадків, якщо людина померла не своєю смертю, і у зв’язку з цим виникає необхідність проводити додаткові дослідження тіла. 

Окрім того, важливо звернути увагу на підбір потрібних документів, до списку яких зазвичай входять:

  • свідоцтво про смерть, видане відповідними органами;
  • документ, підтверджуючий особу померлого;
  • довідки – про бальзамування тіла, із санепідемстанції, про не вкладення заборонених предметів у труну.

Інший важливий момент – пошук та вибір оптимального транспортного засобу для перевезення. Як правило, найчастіше для цього звертаються до представників спеціальних ритуальних служб Чехії.
Також необхідно займатися оформленням документів на митниці –  даний етап зазвичай займає дуже багато часу. 

Вибираючи самостійно репатріацію з Чехії до України, варто зважити всі ризики і оцінити свою готовність виконати всі етапи в оптимальний термін. Компанія Мilinskiy пропонує свої послуги, оскільки у такому разі ви будете повністю позбавлені необхідності вирішувати всі проблеми самостійно.

Чому саме  Мilinskiy?

Забезпечуючи високу якість роботи та застосовуючи індивідуальний підхід у кожному окремому випадку, я намагаюся максимально огородити родичів від стресу. Для оформлення заявки на послугу вам потрібно або зателефонувати по вказаному номеру, або заповнити форму прямо на сайті.  

Ви можете дізнатися завчасно про специфіку та вартість конкретної послуги. У випадку наявності діючої страховки у померлого в Чехії, репатріація його тіла буде проведена на безоплатній основі. 

Всі процеси організовуються швидко, якісно та легально. На підставі наданого нам доручення команда Мilinskiy зможе виконати всі види цієї послуги – перевезення, поховання, кремацію, відспівування тощо.