Хочете скуштувати смачної піци в зоні комфорту не виходячи з дому? Зробіть замовлення з доставкою в Good Sushi & Pizza. Ми готуємо широкий асортимент піци на усі смаки й організовуємо її доставку в будь-який куточок Івано-Франківська безплатно. Нашими послугами залюбки користуються не тільки мешканці, але й гості міста, наприклад вимушені переселенці із Харкова. Харків’яни по достоїнству оцінили неперевершені смакові якості нашої кухні, яка пропонує не тільки основне італійське блюдо, але й  популярні азійські страви – суші.

Піца, яка смакую і доступна кожному.

Ми розуміємо непросту ситуацію в якій опинилися наші громадяни через війну, тому заклади ГУД СУШІ підтримують демократичні ціни в своєму меню. Також ми впровадили постійні акції і часті знижки, наприклад чим більше замовлення, тим дешевше, тому у нас вигідно замовляти піцу на усю сім’ю чи велику компанію. Послуга доставки взагалі безплатна, якщо адреса замовлення знаходиться в межах міста Івано-Франківськ, а його сума складає мінімум 200 грн. Ми доставляємо і за межі міста в ближні населені пункти, але така послуга платна і мінімальна сума замовлення повинна становити 300 грн.

Піца, яка задовольнить усі смаки!

Приготуванням піци у нас займаються професіональні поварі, які втілюють в життя справжні кулінарні шедеври. Вони створюють широкий асортимент піци із різноманітними начинками на усі смаки, як традиційних, так і популярних рецептів. Ці страви володіють неперевершеними смаковими якостями, тому одного разу спробувавши, Вам неодмінно захочеться ще. Приготування піци відбувається на сучасній кухні, обладнаній передовою технікою, а в якості інгредієнтів використовуються виключно свіжі, якісні і екологічно чисті продукти. На кухні строго дотримуються усіх санітарних норм, весь персонал вакцинований від COVID-19, а продукти проходять ретельний відбір і аналіз якості.

Good Sushi & Pizza транспортує замовлення на скутерах, забезпечуючи оперативну доставку. Піца поміщається в термобокси, тому завжди залишається гарячою наче щойно з печі. Замовити її, а також суші та напої можна напряму в одному із закладів, які працюють на винос за адресами : вул. Грюнвальдська, 10 і Сорохтея, 41А. онлайн замовлення з доставкою додому зручно робити через сайт ГУД СУШІ: https://goodsushi.if.ua/goodpizza/

Насолоджуйтесь смаковитою піцою в зоні комфорту не виходячи з дому, ГУД СУШІ не залишить Вас голодним!