Правильний вибір матеріалу робочої поверхні для зон приготування їжі на комерційних кухнях має вирішальне значення для запобігання росту та поширенню шкідливих бактерій. Будучи легко очищуваними, стерилізованими та непористими, харчове обладнання з нержавіючої сталі, таке як столи, раковини, полиці та кухонне приладдя з нержавіючої сталі, ідеально підходять для використання у сфері громадського харчування, переробної, морської та медичної промисловості.

Є кілька моментів, які слід враховувати при покупці кухонного обладнання з нержавіючої сталі, може бути велика різниця в ціні, а також як кухонне обладнання з нержавіючої сталі, ці 5 пунктів повинні допомогти вам зробити більш усвідомлений вибір:

  1. Існує дві основні марки нержавіючої сталі, які використовуються у виробництві обладнання для громадського харчування. Марка 430, дешевша нержавіюча сталь, що містить хром, і марка 304, стійкіша до корозії, що містить як хром, так і нікель, дорожче.
  2. Ще одним важливим фактором при купівлі раковин та столів із нержавіючої сталі є товщина сталі. Тонкий калібр не буде таким міцним, як товстий. Верхня частина, дуже важка сталь нержавіюча має товщину 1,5 мм, звичайна товщина столів і раковин з нержавіючої сталі становить 1,2 мм. Можна купити нержавіючу сталь завтовшки 0,9 мм, але, очевидно, вона не служитиме довго.
  3. Оздоблення нержавіючої сталі є ще одним фактором, який слід враховувати. Для обладнання громадського харчування, яке знаходиться перед будинком або виставлено на загальний огляд, наприклад, для серверів та прилавків, може використовуватись полірована нержавіюча сталь. Матова поверхня є досить тьмяною поверхнею, що підходить для тих випадків, коли зовнішній вигляд столу або раковини не важливий, а матова нержавіюча сталь з дрібнозернистою поверхнею тепер стає популярною, оскільки на ній не так легко залишаються відбитки пальців. Завдяки цьому його легше утримувати у чистоті, ніж інші види оздоблення.
  4. Слабкі місця можуть виникнути під час виготовлення обладнання для громадського харчування з нержавіючої сталі, якщо відбувається дешеве зварювання. З нержавіючої сталі 304 важливо використовувати зварювальні стрижні з нержавіючої сталі 304, щоб зварний шов не став вразливою зоною.
  5. Складання нержавіючої сталі збільшує міцність металу, і хоча у разі штампованих мийок метал стає трохи тоншим, насправді він міцнішим.

Все обладнання для громадського харчування Техпром із нержавіючої сталі зазвичай виготовляється з листової нержавіючої сталі марки 304, а також із коробчатого профілю марки 304 для ніжок, підставок та перемичок. Нержавіюча сталь товщиною 1,2 мм використовується для виготовлення столів, гарячих шаф та виготовлених на замовлення виробів із нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь товщиною 1,5 мм використовується для виготовлення мийок та промислових індукційних стільниць. 304 зварювальні стрижні використовують у всіх зварювальних процесах Техпром, що робить обладнання з нержавіючої сталі найвищої якості та дуже довговічним.