Швидке зростання кількості транспортних засобів на дорогах міст та заміських трасах призводить до почастішання випадків ДТП. Окрім цього, навіть у найбільш зразкових водіїв нерідко можуть виникнути ситуації, коли несподівано ламається машина. В цих, та в деяких інших випадках зазвичай виникає потреба швидкого транспортування автомобіля до автосервісу чи додому в гараж. Якщо вам терміново буде потрібен дешевий евакуатор у Харкові – ви можете скористатися послугами компанії Еvakuator-Аuto.

Що для цього потрібно?

Алгоритм дій з вашого боку досить простий. При потраплянні в безвихідну, на перший погляд ситуацію, вам потрібно виконати наступне:

  1. Зателефонувати за номером, який вказаний на нашому сайті.
  2. Озвучити адресу локації, куди ми маємо направити спецтехніку.
  3. Назвати тип і модель транспортного засобу, а також його державні номери.
  4. Розповісти про формат пошкоджень, та повідомити про наявність чи відсутність блокування коліс.
  5. Зазначити кінцеву адресу, куди треба доставити авто.

Послуга евакуації транспортного засобу – це найбільш зручний варіант доставки машини, яка вийшла з ладу, до точки її ремонту або зберігання. При цьому наша компанія пропонує такий формат за найнижчими у Харкові цінами, що зумовлює великий попит серед автомобілістів першої столиці України.

Інші переваги Еvakuator-Аuto

Ми стаємо надійними помічниками для водіїв за необхідності швидкої доставки авто в потрібне місце. Замовляючи послуги компанії, ви можете розраховувати на наступні особливості:

  • наша компанія працює в будь-який час доби;
  • доставка машин можлива у будь-якому районі міста – Олексіївка, Нові будинки, Салтівка, Пісочин, ХТЗ, Холодна гора, тощо;
  • заявки на транспортування обробляються дуже швидко – ми розуміємо про цінність кожної хвилини;
  • надійність та якість перевезень;
  • наявність великого парку власної техніки, що дає нам можливість вибрати найбільш оптимальний варіант для кожного конкретного випадку;
  • величезний досвід водіїв компанії, які постійно підвищують свій рівень кваліфікації.

Маючи у використанні сучасну і досконалу техніку для навантаження, перевозки та розвантаження, наші спеціалісти забезпечать повну, часткову евакуацію, або буксирування автомобіля. У першому випадку машина повністю завантажується на платформу, у другому – лише передніми колесами. Буксирування відбувається на власних колесах машини за допомогою нашого транспортного засобу.

Якщо з вашим авто у дорозі трапилися якісь негаразди – ви завжди можете розраховувати на допомогу досвідчених спеціалістів Еvakuator-Аuto.