Збираючись замінити вікна у квартирі, потрібно визначитися, який саме склопакет вибрати. Насамперед склопакети відрізняються за кількістю камер. Найбільш поширені в Україні однокамерний та двокамерний склопакет, хоча в окремих випадках потрібні вікна з трьома, чотирма чи більшою кількістю камер. Далі розберемося які характеристики мають вікна з різними склопакетами.

Однокамерний і двокамерний склопакет: в чому відмінності

Однокамерний склопакет містить 2 скла, між якими знаходиться прошарок повітря. Ширина камер залежить від ширини дистанційної рамки між склом. Двокамерний склопакетмає 3 скла і 2 повітряні камери. Якість матеріалів, які використовують для каркаса вікна, впливає на строк його служби. А герметик і вологопоглинач всередині камери склопакету – на рівень вологи. Якщо вибрати параметри вікон з урахуванням умов їхньої експлуатації, то вони будуть забезпечувати гарну тепло- та шумоізоляцію багато років.

Власне, кращі характеристики тепло- та звукоізоляції двокамерних склопакетів і є причиною, чому їх вибирають частіше, ніж однокамерні. Завдяки двом прошаркам повітря вікно з двокамерним склопакетом краще зберігає тепло взимку та прохолоду влітку. При цьому ціна склопакету не надто вища у порівнянні з аналогічним однокамерним.

Де купити двокамерний склопакет з гарантією

Отримати повну фахову консультацію з вибору металопластикових вікон можна в «Лінія Вікон». Тут ви знайдете найнижчі ціни, адже компанія самостійно виготовляє вікна з сертифікованих європейських матеріалів та надає повний комплекс послуг, що включають заміри, виробництво, продаж і монтаж. Чому ще варто звернутися в «Лінію Вікон»:

  • Безкоштовні заміри. Спеціалісти компанії проводять їх у будь-який день тижня з 8:00 до 23:00.
  • Виготовлення вікон за 2-3 дні.
  • Гарантія якості на профіль становить 40 років, на склопакет – 20 років, на монтаж – 7 років.

Тут ви можете купити склопакет з підвищеними енергозберігаючими чи протизламними властивостями, з покращеною звукоізоляцією, а також замовити виготовлення вікон нестандартної форми та розміру. Компанія пропонує склопакети, заповнені висушеним повітрям, аргоном і креоном. Використання інертних газів замість повітря підвищує рівень теплозбереження. Консультанти розкажуть про різні технології, які поліпшують характеристики готових вікон, і допоможуть вибрати оптимальний варіант відповідно до ваших потреб і фінансових можливостей.

Завдяки злагодженій роботі компанії заміна вікон у вашій квартирі відбудеться легко та швидко. «Лінія Вікон» займається встановленням вікон у Києві та Київській області. Продаж і відправлення готової продукції здійснюється по всій території України.