Виглядати стильно сьогодні дуже нескладно – ми нарешті дійшли того, що самовираження – найкращий спосіб показати свій смак, а значить, сміливо одягайте улюблені луки, адже в них і виявляється ваша особистість. Щоправда, стилісти кажуть, що завжди є те, до чого можна прагнути і межі досконалості немає. Саме тому сьогодні вони пропонують доповнювати свої образи трендовими речами, за допомогою яких ваш гардероб буде сучасним та актуальним у цей сезон.

Сьогодні поговоримо про модні зимові тенденції та речі, на які варто звернути увагу, вирушаючи на шопінг. Отже, зимовий одяг 2022-2023 – як він виглядає і яке купити пальто. Про це і поговоримо у сьогоднішній статті.

GPKK1ol6NznzKs9NIaskh7oHzUZAIPYggJ1QAXBM7Xy4is7sL0n2nkL07JVUWTdET6go1lkzv5R3DOPGCR4ctrwvYId5ghxU-85I9z5THDJmlGR-iYZ9GHGkPA8yUku7cZn1YuLFzVPj_EuTlFypnsjYqe_QOQ1QPQllHELjJ-Tecg9HYM5zjevmcs3nsw

ВЕРХНІЙ ОДЯГ

Починати розповідати про зимові тенденції необхідно з верхнього одягу. Купити куртку або пуховик на всі випадки життя і комбінувати їх з усіма вашими луками можна, але для того, щоб виділятися з натовпу і стильно виглядати, цього буде недостатньо.

Ця зима обіцяє бути стильною, тому що в актуальних трендах сьогодні є стильне пальто. А найдивовижніше, що ви можете обрати абсолютно будь-який фасон і крій варіанта, що сподобався, оскільки доречними в зимових образах будуть всі моделі. Те саме стосується і кольору – сподобалося пальто класичних базових кольорів – сміливо додавайте його до повсякденних аутфітів. Хочете чогось незвичайного та сміливого – зверніть увагу на яскраві варіанти цікавого крою.

4sPHH3KYW1Wo4p4blU456PCFecRfogi-FFeWBfvdmFHe0IAdOdkSfHUf1kQ7NjHGlUPUdXIi4Zwxbtrobl_PkSo9J6C6RYmz3DK0ZRFlKQwPZsuwsPkFX3gkg0VzQ2Z9f5ib44ghZhgsrDb0MBAh93od87UNCLdf9-yegRQML2MX1nxKuov3V6NVg7kMqA

КОСТЮМИ ЖІНОЧІ

Перше, про що варто сказати – це те, що нинішня зима – найкращий час, щоб одягати модні костюми. Причому тут немає жодних чітких рамок та кордонів. Якщо ви віддаєте перевагу класиці – звертайте увагу на брючні костюми офісного стилю.

Для кежуальних образів ідеальними будуть теплі костюми спортивного стилю. Сьогодні таких варіантів є величезна кількість. Вони можуть бути як з капюшоном, так і без, а також із різним кроєм штанів. Широкий асортимент різних кольорів та матеріалу, дозволить кожній дівчині підібрати собі той варіант, який стане її улюбленим луком на цю зиму.

Стилісти пропонують звертати увагу на вироби складного та незвичайного крою зі шкіри, оксамиту та замші. Що стосується кольору, то актуальними будуть чорний, білий, червоний, сірий, коричневий, бордо та рожевий. З принтів звертайте увагу на клітинку та смужку.

wzu-T7DqD8INz-YK_pHHMeLFNlaNGxL-S8LACSWtXXxz4mdv6mPLwuMkBAlF_XKmIlMPq0oSWxRJgqiWsk1m9MYPrR0jZe6cwEuM1sW1HVlwBPNT1kgPrvfVT8wnYOXfaw_vG-meqgQHuO5glEtIr9KmxpeKR_Vu3uYvxzxasr6BBBuXVWDg8dZK-y53lQ

ОСНОВНІ МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ЗИМИ

Що стосується тенденцій, то вже кілька сезонів поспіль лідирує багатошаровість в образах. І нинішня зима не є винятком. По-перше, це просто ідеальний спосіб зігрітися та правильно вибрати одяг під необхідний температурний режим. А по-друге, таким чином ви зможете створити дивовижний образ, в якому будуть втілені всі задуми та ідеї.

Найкращі варіанти для зими – поєднати в образі легінси, спідницю, сорочку, жилет, кардиган і пальто. Стильно, оригінально, комфортно та все в одному аутфіті.

Новинками взимку стануть речі у стилі мілітарі на додаток до них оверсайз жакетів чи курток. Такі луки надають одночасно шику та строгості. Звертайте увагу на складний крій та асиметрію. Актуальними будуть також речі зі штучного хутра, причому це не обов’язково має бути верхній одяг – сюди ж ідеально вписуються жилети та шапки.

Стилісти нагадують, що не варто забувати також про аксесуари, тому що такі доповнення створюють повноцінний індивідуальний образ.