Автомобіль Subaru є продуктом відомої японської корпорації, яка спеціалізується на випуску легкових авто. Можливо, саме тому, що компанія також активно бере участь у програмах по авіа будівництву, ця лінійка машин вирізняється поміж інших транспортних засобів динамічністю та надійністю в експлуатації, незмінно входячи в світові рейтинги за якістю. Комплектація та збір авто відбувається лише на території Японії, а саме тому у власників Субару досить часто виникають проблеми з пошуком запасних частин під час ремонту. Але якщо ви вирішите звернутися за допомогою до компанії Х-Тeam, то подібні питання будуть вирішені в оптимальні терміни. На нашому сайті можна швидко знайти та вибрати потрібну позицію, та оформити замовлення на комплектуючі прямо на сторінці інтерфейсу.

Асортимент каталогу Х-Тeam

До уваги покупців – різноманітний формат надання послуг. Ми пропонуємо як унікальні запчастини, так і їхні аналоги. Окрім цього, ви можете замовити або повністю новий продукт, або комплектуючі, які були зняті з авто під час розборки. До сфери наших послуг входить не лише продаж комплектуючих, але й оптимальний їх підбір у відповідності до особливостей вашого авто. Також за необхідності ми допоможемо вам провести ремонтні або профілактичні роботи з використанням придбаних запчастин.

До переліку продукції, яку пропонує наша компанія власникам Субару, входить наступне:

  • елементи ходової частини;
  • деталі для кермового управління та трансмісії;
  • запчастини та цілі вузли двигунів;
  • все необхідне для електрики, прошивки мотору тощо.

Також ми виконаємо за індивідуальним замовленням тюнінг вашого авто. При цьому в роботі спеціалісти сервісу використовуватимуть лише оригінальні запчастини та деталі.

Як ми працюємо

Пошук всього необхідного для ремонту, тюнінгу чи профілактичних робіт здійснюється за допомогою особливої пошукової системи, яка зазвичай використовується на інших подібних платформах. Іншими словами, ві можете легко знайти конкретну деталь, вписуючи у спеціальну форму на сайті потрібні для пошуку дані. Також ми практикуємо підбір елементів по VIN коду. Таких формат дозволяє максимально точно підібрати «рідні» запчастини до свого автомобіля.

Територіально наш магазин знаходиться у Києві, проте стати покупцем можуть жителі всієї України. Ми даємо можливість забрати замовлення само вивозом, перевіряючи стан запчастин безпосередньо на місці. Для тих, хто не зможе приїхати за покупкою, компанія організовує доставку післяплатою.