Онлайн-пошук організацій і послуг в наші дні користується великим попитом. За допомогою таких систем можна знайти будь-яку довідкову інформацію і розташування потрібної організації. Приклад подібних систем можна побачити за посиланням, де доступна карта Харкова – https://kh.locator.ua/. Такі пошукові системи можуть значно спростити пошук потрібних місць і послуг.

Сучасні технології пропонують різні варіанти навігації по містах, але більшість з них вимагають придбання спеціального обладнання або установки програмного забезпечення, що стає проблемою для деяких людей.

Locator.ua пропонує користувачам навігаційну систему, що працює без попередньої установки додатків. Пошук організацій і послуг, розроблений українськими фахівцями, доступний в звичайному браузері комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона. Для того, щоб швидко знайти потрібне місце, досить запустити інтернет-браузер, ввести адресу kh.locator.ua і відкрити на відповідну рубрику або скористатися пошуком. Через секунди перед Вами постане список потрібних точок із зазначенням їх розташувань на карті.

Крім карт із зазначенням розташування компаній, кафе і місць дозвілля, пошуковий ресурс Locator.ua має довідкову інформацію із зазначенням адрес, телефонів, спектра послуг, що надаються, способів оплати і додаткових відомостей (наявність безкоштовного Wi-Fi, цінова категорія та інше, що особливо актуально для кафе і барів) і режиму роботи закладів. Скориставшись сервісом і відвідавши якесь місце, Ви можете залишити відгук про нього і оцінити рівень якості послуг, що надаються, і поділитися цим з іншими користувачам Locator.ua.

Locator.ua володіє геолокації. Розробники подбали про таку функції, як «Місцезнаходження» та з її допомогою, Ви можете визначити, в якому місці перебуваєте.

Визначити місце розташування і знайти потрібну адресу або інформацію за допомогою карт на базі Locator.ua можна в багатьох містах України: Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя, Полтава і ряд інших, всього їх налічується понад 20.

Зареєструйтеся на сайті https://locator.ua і зручний міський гід завжди буде поруч і в разі необхідності надасть допомогу в пошуку дійсно потрібної інформації.