Як правильно вибирати побутову техніку? Поїздки магазинами займають багато часу, поради друзів можуть не відповідати вашим уявленням, отже, вибираємо інтернет (https://ventolux.ua).

Онлайн-магазин для реальних та потенційних клієнтів

Наскільки зручно вибирати потрібні товари, перебуваючи у комфортному місці! Телефон, айпад або ноутбук відкриють доступ до інтернет-представництва магазину, продемонструють всю лінійку товарів з фото та цінами.

Що робити, коли хочеться побачити побутову техніку наяву, доторкнутися, подивитися? Знайдіть модель, що сподобалася в найближчому маркеті побутової техніки і «познайомтеся ближче».

Постає питання: навіщо тоді інтернет-магазин? По-перше, тут більше представлено товарів. По-друге – це ціни, які будуть на 20-40% нижчими за офф-лайнівські. Нижче розкриємо всі секрети вдалих покупок через інтернет.

«Вентолюкс»: коли задоволений і покупець, і продавець

Вигоди є для обох сторін. Але замовник більше хоче знати, що саме він отримає у цьому випадку.

1. Новинки виробник спочатку розміщує на своєму сайті. Тим, хто любить про все дізнаватись серед перших, слід сайт помістити в закладки.

2. Фото із зазначенням розмірів техніки підкаже, чи поміститься конкретний екземпляр під виділену площу кухні.

3. На сайті вказано можливі відтінки виробів.

4. Про вартість вже згадували: вона буде мінімальною серед аналогічних якісних пропозицій у вашому населеному пункті. Адже інтернет-магазин не потребує офісу та десятки співробітників, оплати комунальних послуг та оренди приміщення.

5. Використовуються всі види оплати за продукцію: готівковий та безготівковий методи, онлайн-переказом. Можна відразу розрахуватися, оформити в банку безвідсотковий кредит з оплатою частинами, вибрати у віддаленому режимі розстрочку з невеликими відсотками.

6. Проблеми з підключенням, нюанси при експлуатації, питання роботи ремонтних центрів можна поставити нашій сервісній службі. Телефон вказано на сайті.

Побутова техніка, за яку не соромно

У чому виграє продавець? Помірна вартість лінійки товарів приваблює більше покупців. Торговий оборот збільшується через зростання кількості продажів. Незмінно висока якість відображається у позитивних відгуках. Саме так ми виходимо на провідні позиції українського ринку.

Виготовляючи продукцію використовуємо комплектуючі від західних партнерів! Акції, подарунки, 3 роки гарантії – те, що впевнено пропонує своїй купівельній аудиторії українська компанія «Вентолюкс»!