В епоху стрімкого розвитку цифрових технологій важко кого-небудь здивувати навчанням у режимі онлайн. На сьогоднішній день досить багато шкіл та університетів запроваджують таку форму здобуття знань, яка є дуже зручною для студентів.

Особливо актуальним подібний формат є для різних курсів. Не е виключенням і онлайн фотокурси їх пропонує школа «Зелений Квадрат». Ознайомитися з усіма можливостями такого навчання можна безпосередньо на сайті компанії.

В чому переваги фотокурсів онлайн?

Незважаючи на те, що кожен смартфон неодмінно облаштовується камерою, і кожен власник такого гаджету автоматично може вважати себе фотографом, справжні професійні знімки вимагають наявності певних навичок і знань. При цьому різниця між фото, зробленими професіоналами і аматорами, буде цілком очевидною. Той, хто має бажання робити ідеальні знімки, може записатися на курси, які проходять у віртуальному режимі. І найперша перевага такого навчання, яка буде помітною відразу – це фінансова доступність занять. Зазвичай офлайн навчання є більш витратним у порівнянні з онлайн курсами. До інших суттєвих переваг також можна віднести наступне:

  • Комфортні умови. Студент має можливість сам вибирати місце і час для навчання. Домашня обстановка робить цей процес максимально зручним, створюючи сприятливі умови для отримання знань.
  • Навантаження. Учень матиме можливість самостійно розподіляти свій час, підлаштовуючи його під свої потреби. Окрім того, він завжди зможе передивитися запис уроку за необхідності тоді, коли йому це зручно.
  • Засвоєння матеріалу. На курсах застосовуються різні методи викладання, також практикується живе спілкування з вчителями. Таким чином студенти мають можливість не лише вертатися за потреби до пройденого матеріалу, й проконсультуватися з викладачем.

За наявності бажання навчитися робити гарні фото у студентів є унікальна можливість пройти курси і отримати фах фотографа за достатньо короткий час. «Зелений Квадрат» пропонує оптимально розроблену програму, розраховану на новачків у цій галузі, а тому основною задачею курсів є розуміння технічних налаштувань камери та вміння працювати з її опціями для отримання гарного кадру.

Особливості роботи курсів

Про вартість та формат проведення уроків можна дізнатися на сайті курсів. Загалом програма розрахована на 11 повноцінних занять. Шість уроків проводяться в особистому контакті з викладачем через ZOOM або  SKYPE. Пройти реєстрацію кожен зможе безпосередньо на сайті курсів. Окрім того, студенти отримають 4 практичних заняття. 

Якщо виникають якісь питання за темою – вчителі неодмінно будуть проробляти їх додатково. Розробники пропонують відеозапис уроків та постійний зв’язок з викладачами у режимі 12/7. Ставити питання можна телефоном, або іншим зручним для себе способом. Студентам пропонується зробити домашнє завдання з обов’язковою перевіркою викладачами. На завершення кожної теми проводиться тестова перевірка. А кожен випускник курсів отримує сертифікат.

Наскільки важливе вміння фотографувати?

Мистецтво фото необхідне, в першу чергу, творчій людині. Якісні знімки дають можливість зберегти моменти життя своєї пам’яті, краще і яскравіше переживати емоції навіть через певний час після події.  Фотокамера дозволяє колекціонувати найдрібніші життєві  акценти – пам’ятки архітектури, природні пейзажі, квіточки та навіть їжу. І лише від вміння фотографа залежить, наскільки правильно будуть розставлені ці акценти, і як довго вони викликатимуть зацікавленість у глядачів фото.