Locator Харків Гуртожитоквулиця Академіка Філіппова Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова Харків

Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові

1
  • Общежитие № 7 Харьковского национального экономического университета им. С. Кузнеца

    вулиця Академіка Філіппова, тел. 0 (57) 391-02... показати
    вулиця Академіка Філіппова, 42, тел. +380(57)391-02-83 детальніше
    Гуртожиток Общежитие № 7 Харьковского национального экономического университета им. С. Кузнеца знаходиться у Харкові, вулиця Академіка Філіппова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00..

Коротко про гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані гуртожиток, розташовані на вулиці Академіка Філіппова у Харкові (Харківська). Locator відомо про одна гуртожиток поряд з цим місцем серед яких Общежитие № 7 Харьковского национального экономического университета им. С. Кузнеца , який розташований на вул. Академіка Філіппова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці гуртожиток.

  • Скільки Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові?

    За даним Locator на вулиці Академіка Філіппова у Харкові ведуть діяльність 1 Гуртожиток.

  • Які Гуртожиток найкращі на вулиці Академіка Філіппова у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові: Общежитие № 7 Харьковского национального экономического университета им. С. Кузнеца.

  • Де знаходиться найближчі від мене Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Гуртожиток, перейдіть на сторінку Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові?

    Ціни на послуги Гуртожиток залежать від конкретної послуги і Гуртожиток. Locator.ua дає можливість всім Гуртожиток вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Гуртожиток.

  • Послугами яких Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Гуртожиток, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Общежитие № 7 Харьковского национального экономического университета им. С. Кузнеца.

  • Як зв'язатись з цими Гуртожиток?

    Контакти для зв'язку з цими Гуртожиток ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Гуртожиток на вулиці Академіка Філіппова у Харкові поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Гуртожиток у Харкові

Гуртожиток за районами Харкова:

Гуртожиток за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Госпром, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок