Locator Харків Спортивні школивулиця Богдана Хмельницького Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького Харків

Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові

1
  • NosulenCo Studio - Студия воздушной акробатики

    вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (63) 224-81... показати
    вулиця Богдана Хмельницького, 29, тел. +380(63)224-81-96 детальніше
    Спортивні школи NosulenCo Studio - Студия воздушной акробатики знаходиться у Харкові, вулиця Богдана Хмельницького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані спортивні школи, розташовані на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові (Харківська). Locator відомо про одна спортивні школи поряд з цим місцем серед яких NosulenCo Studio - Студия воздушной акробатики , який розташований на вул. Богдана Хмельницького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні школи.

  • Скільки Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові?

    За даним Locator на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові ведуть діяльність 1 Спортивні школи.

  • Які Спортивні школи найкращі на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові: NosulenCo Studio - Студия воздушной акробатики.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні школи, перейдіть на сторінку Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові?

    Ціни на послуги Спортивні школи залежать від конкретної послуги і Спортивні школи. Locator.ua дає можливість всім Спортивні школи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні школи.

  • Послугами яких Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні школи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: NosulenCo Studio - Студия воздушной акробатики.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні школи?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні школи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні школи на вулиці Богдана Хмельницького у Харкові поряд

за районами поряд:

Спортивні школи у Харкові

Спортивні школи за районами Харкова:

Спортивні школи за близькістю до метро:

23 серпня, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора