Locator Харків Стоматологіївулиця Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) Харків

Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові

1
  • Центр здоровья доктора Артемчука

    вулиця Дмитра Коцюбайла, тел. 0 (57) 750-76... показати
    вулиця Дмитра Коцюбайла, 38, тел. +380(57)750-76-00 детальніше
    Стоматології Центр здоровья доктора Артемчука знаходиться у Харкові, вулиця Дмитра Коцюбайла. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 16:00.

Коротко про стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані стоматології, розташовані на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові (Харківська). Locator відомо про одна стоматології поряд з цим місцем серед яких Центр здоровья доктора Артемчука , який розташований на вул. Дмитра Коцюбайла. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці стоматології.

  • Скільки Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові?

    За даним Locator на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові ведуть діяльність 1 Стоматології.

  • Які Стоматології найкращі на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові: Центр здоровья доктора Артемчука.

  • Де знаходиться найближчі від мене Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Стоматології, перейдіть на сторінку Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові?

    Ціни на послуги Стоматології залежать від конкретної послуги і Стоматології. Locator.ua дає можливість всім Стоматології вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Стоматології.

  • Послугами яких Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Стоматології, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр здоровья доктора Артемчука.

  • Як зв'язатись з цими Стоматології?

    Контакти для зв'язку з цими Стоматології ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Стоматології на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові поряд

Стоматології у Харкові

Стоматології за районами Харкова:

Стоматології за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок

Схожі рубрики: Стоматологічні клініки на вулиці Дмитра Коцюбайла (бывш. Державінська) у Харкові

Більше популярних послуг у рубриці:

хірургія, психіатр, сексопатолог, корекція брів, дантист, андрологія, акушер-гінеколог, терапевт, гінеколог, психотерапевт, уролог, ін'єкційні процедури, стоматологія, косметолог, алерголог, корекція фігури, послуги косметолога, реабілітолог, андролог, нарощування вій, педіатрія, масажист, нарколог