Locator Харків можливе проживання із тваринами метро Пушкінська можливе проживання із тваринами метро Пушкінська Харків

можливе проживання із тваринами поряд метро Пушкінська у Харкові

3
  • PRO

    Готель "Чотири кімнати"

    метро Пушкінська, вулиця Маяковського, тел. 0 (57) 340-03... показати
    метро Пушкінська, вулиця Маяковського, 5, тел. +380(57)340-03-05 детальніше

    можливе проживання із тваринамиціна невідома

    Готель "FOUR ROOMS" розташований недалеко від головної площі "Свободи" і ділового центру Харкова. Гостям готелю "FOUR ROOMS" пропонуються чотири елітні номери. Всі номери обладнані картками...
  • PRO

    Готель "Park Hotel"

    метро Пушкінська, вулиця Шевченка, тел. 0 (80) 030-72... показати
    метро Пушкінська, вулиця Шевченка, 79, тел. +380(80)030-72-75 детальніше

    можливе проживання із тваринамиціна невідома

    Сучасний готель Харкова "Park Hotel" розташований в декількох хвилинах від ділового і культурного центру Першої столиці. Гостинця об'єднала в собі Європейські традиції гостинності, комфорту і стилю...
  • PRO

    Готель Блюз

    вулиця Пушкінська, тел. 0 (57) 714-91... показати
    вулиця Пушкінська, 63, тел. +380(57)714-91-31 детальніше

    можливе проживання із тваринамиціна невідома

    Міні-готель "Блюз" розташований в центрі Харкова в 3 хв. ходьби (200 м) від станції метро "Пушкінська". Номери обладнані всім необхідним для комфортного проживання, в деяких є окрема спальня,...

Коротко про можливе проживання із тваринами поряд метро Пушкінська

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу можливе проживання із тваринами, розташовані поряд метро Пушкінська у Харкові. . Locator відомо про три таких організацій поряд з цим місцем серед яких Готель "Чотири кімнати", Готель "Park Hotel", Готель Блюз , які розташовані на вул. Маяковського, вул. Шевченка, вул. Пушкінська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу можливе проживання із тваринами.

  • Чи є і скільки организацій поряд метро Пушкінська у Харкові які надають послугу "можливе проживання із тваринами"?

    Так, поряд метро Пушкінська у Харкові є 3 закладів які надають послугу "можливе проживання із тваринами".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "можливе проживання із тваринами" поряд метро Пушкінська у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу можливе проживання із тваринами, перейдіть на сторінку послуги "можливе проживання із тваринами поряд метро Пушкінська у Харкові" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "можливе проживання із тваринами" поряд метро Пушкінська у Харкові?

    Ціни на послугу "можливе проживання із тваринами" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "можливе проживання із тваринами поряд метро Пушкінська у Харкові".

  • Послугами яких поряд метро Пушкінська у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Готель "Чотири кімнати", Готель "Park Hotel", Готель Блюз.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

можливе проживання із тваринами поряд метро Пушкінська у Харкові поряд

можливе проживання із тваринами у Харкові

можливе проживання із тваринами за районами Харкова:

можливе проживання із тваринами за близькістю до метро:

Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Госпром, Захисників України, Імені Масельського, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Наукова, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Університет, Центральний ринок