Locator Харків Пункти техогляду метро Південний вокзал Пункти техогляду метро Південний вокзал Харків

Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові

6
  • Тетро

    вулиця Полтавський Шлях, тел. 0 (57) 777-41... показати
    вулиця Полтавський Шлях, 83б, тел. +380(57)777-41-11 детальніше
    Пункти техогляду Тетро знаходиться у Харкові, вулиця Полтавський Шлях. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • X-Motors

    метро Південний вокзал, вулиця Полтавський Шлях, тел. 0 (67) 480-80... показати
    метро Південний вокзал, вулиця Полтавський Шлях, 79, тел. +380(67)480-80-03 детальніше
    Пункти техогляду X-Motors знаходиться у Харкові, вулиця Полтавський Шлях. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • АвтоТехСервис

    метро Південний вокзал, вулиця Велика Гончарівська, тел. 0 (99) 387-70... показати
    метро Південний вокзал, вулиця Велика Гончарівська, 32, тел. +380(99)387-70-70 детальніше
    Пункти техогляду АвтоТехСервис знаходиться у Харкові, вулиця Велика Гончарівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Автотрейдсервис

    вулиця Велика Гончарівська, тел. 0 (57) 757-26... показати
    вулиця Велика Гончарівська, 32, тел. +380(57)757-26-50 детальніше
    Пункти техогляду Автотрейдсервис знаходиться у Харкові, вулиця Велика Гончарівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Автосервис X-Motors

    вулиця Полтавський Шлях, тел. 0 (67) 480-80... показати
    вулиця Полтавський Шлях, 79, тел. +380(67)480-80-03 детальніше
    Пункти техогляду Автосервис X-Motors знаходиться у Харкові, вулиця Полтавський Шлях. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Bosch автосервис Авто Граф М

    вулиця Велика Панасівська, тел. 0 (57) 717-50... показати
    вулиця Велика Панасівська, 29, тел. +380(57)717-50-02 детальніше
    Пункти техогляду Bosch автосервис Авто Граф М знаходиться у Харкові, вулиця Велика Панасівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про пункти техогляду поряд метро Південний вокзал

На цій сторінці зібрані пункти техогляду, розташовані поряд метро Південний вокзал у Харкові. . Locator відомо про шість пункти техогляду поряд з цим місцем серед яких Тетро, X-Motors, АвтоТехСервис та інші , які розташовані на вул. Полтавський Шлях, вул. Велика Гончарівська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці пункти техогляду.

  • Чи є і скільки Пункти техогляду працюють поряд метро Південний вокзал у Харкові?

    Так, поряд метро Південний вокзал у Харкові є Пункти техогляду. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Пункти техогляду.

  • Які Пункти техогляду найкращі поряд метро Південний вокзал у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові: Тетро, X-Motors, АвтоТехСервис.

  • Де знаходиться найближчі від мене Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Пункти техогляду, перейдіть на сторінку Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові?

    Ціни на послуги Пункти техогляду залежать від конкретної послуги і Пункти техогляду. Locator.ua дає можливість всім Пункти техогляду вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Пункти техогляду.

  • Послугами яких Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Пункти техогляду, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Тетро, X-Motors, АвтоТехСервис.

  • Як зв'язатись з цими Пункти техогляду?

    Контакти для зв'язку з цими Пункти техогляду ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Пункти техогляду поряд метро Південний вокзал у Харкові поряд

Пункти техогляду у Харкові

Пункти техогляду за районами Харкова:

Пункти техогляду за близькістю до метро:

23 серпня, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Імені Масельського, Індустріальна, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Університет, Холодна гора

Більше популярних послуг у рубриці:

чистка форсунок, комп'ютерна діагностика автомобіля, ремонт ходової частини, ремонт автоелектрики, діагностика АКПП, ремонт форсунок, ремонт шин, заміна тормозних дисків, ремонт авто генераторів, ремонт автокондиціонера, заміна масла, ремонт двигуна, балансування коліс, обслуговування ГБО, автосервіс з ремонту корейських авто, ремонт ГБО, автосервіс з ремонту японських авто, автосервіс Mercedes-Benz, автосервіс FIAT, встановлення ГБО, автосервіс з ремонту європейських авто