Locator Харків Культурні центриплоща Майдан Конституції Культурні центри на площі Майдан Конституції Харків

Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові

1
  • Харьковская городская общественная организация Еврейский студенческий культурный центр Гилель

    площа Майдан Конституції, тел. 0 (57) 714-39... показати
    площа Майдан Конституції, 1, тел. +380(57)714-39-74 детальніше
    Культурні центри Харьковская городская общественная организация Еврейский студенческий культурный центр Гилель знаходиться у Харкові, площа Майдан Конституції. Сьогодні ця організація працює за...

Коротко про культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані культурні центри, розташовані на площі Майдан Конституції у Харкові (Харківська). Locator відомо про одна культурні центри поряд з цим місцем серед яких Харьковская городская общественная организация Еврейский студенческий культурный центр Гилель , який розташований на пл. Майдан Конституції. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці культурні центри.

  • Скільки Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові?

    За даним Locator на площі Майдан Конституції у Харкові ведуть діяльність 1 Культурні центри.

  • Які Культурні центри найкращі на площі Майдан Конституції у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові: Харьковская городская общественная организация Еврейский студенческий культурный центр Гилель.

  • Де знаходиться найближчі від мене Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Культурні центри, перейдіть на сторінку Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові?

    Ціни на послуги Культурні центри залежать від конкретної послуги і Культурні центри. Locator.ua дає можливість всім Культурні центри вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Культурні центри.

  • Послугами яких Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Культурні центри, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Харьковская городская общественная организация Еврейский студенческий культурный центр Гилель.

  • Як зв'язатись з цими Культурні центри?

    Контакти для зв'язку з цими Культурні центри ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Культурні центри на площі Майдан Конституції у Харкові поряд

за районами поряд:

Культурні центри у Харкові

Культурні центри за районами Харкова:

Культурні центри за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Госпром, Захисників України, Імені Масельського, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Наукова, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет