Locator Харків НДІпроспект Любові Малої НДІ на проспекті Любові Малої Харків

НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові

1
  • ГУ Национальный институт терапии им. Л.Т. Малой НАМНУ

    проспект Любові Малої, тел. 0 (57) 373-90... показати
    проспект Любові Малої, 2а, тел. +380(57)373-90-16 детальніше
    НДІ ГУ Национальный институт терапии им. Л.Т. Малой НАМНУ знаходиться у Харкові, проспект Любові Малої. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:30.

Коротко про нді на проспекті Любові Малої у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані нді, розташовані на проспекті Любові Малої у Харкові (Харківська). Locator відомо про одна нді поряд з цим місцем серед яких ГУ Национальный институт терапии им. Л.Т. Малой НАМНУ , який розташований на пр. Любові Малої. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці нді.

  • Скільки НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові?

    За даним Locator на проспекті Любові Малої у Харкові ведуть діяльність 1 НДІ.

  • Які НДІ найкращі на проспекті Любові Малої у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові: ГУ Национальный институт терапии им. Л.Т. Малой НАМНУ.

  • Де знаходиться найближчі від мене НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас НДІ, перейдіть на сторінку НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові?

    Ціни на послуги НДІ залежать від конкретної послуги і НДІ. Locator.ua дає можливість всім НДІ вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного НДІ.

  • Послугами яких НДІ на проспекті Любові Малої у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до НДІ, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: ГУ Национальный институт терапии им. Л.Т. Малой НАМНУ.

  • Як зв'язатись з цими НДІ?

    Контакти для зв'язку з цими НДІ ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

НДІ у Харкові

НДІ за районами Харкова:

НДІ за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Московський проспект, Наукова, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Університет, Холодна гора, Центральний ринок