Locator Харків Автотранспортне підприємство, автобазаСабурова Дача Автотранспортне підприємство, автобаза Сабурова Дача Харків

Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові

4
  • АТП-16357

    проспект Льва Ландау, тел. 0 (57) 738-07... показати
    проспект Льва Ландау, 30, тел. +380(57)738-07-97 детальніше
    Автотранспортне підприємство, автобаза АТП-16357 знаходиться у Харкові, проспект Льва Ландау. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 18:00.
  • КП Автобаза скорой медицинской помощи города Харькова

    проспект Юрія Гагаріна, тел. 0 (57) 737-21... показати
    проспект Юрія Гагаріна, 117, тел. +380(57)737-21-07 детальніше
    Автотранспортне підприємство, автобаза КП Автобаза скорой медицинской помощи города Харькова знаходиться у Харкові, проспект Юрія Гагаріна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:0
  • АТП 16327

    Сабурова Дача, вулиця Академіка Павлова, тел. 0 (57) 738-33... показати
    Сабурова Дача, вулиця Академіка Павлова, 88, тел. +380(57)738-33-90 детальніше
    Автотранспортне підприємство, автобаза АТП 16327 знаходиться у Харкові, вулиця Академіка Павлова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.
  • Хоттабыч пассажирские перевозки Харьков Симферополь Евпатория

    Сабурова Дача, вулиця Академіка Павлова, тел. 0 (99) 458-56... показати
    Сабурова Дача, вулиця Академіка Павлова, 88, тел. +380(99)458-56-05 детальніше
    Автотранспортне підприємство, автобаза Хоттабыч пассажирские перевозки Харьков Симферополь Евпатория знаходиться у Харкові, вулиця Академіка Павлова. Сьогодні ця організація працює за графіком з...

Коротко про автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові

На цій сторінці зібрані автотранспортне підприємство, автобаза, розташовані на Сабурова Дача у Харкові. . Locator відомо про чотири автотранспортне підприємство, автобаза поряд з цим місцем серед яких АТП-16357, КП Автобаза скорой медицинской помощи города Харькова, АТП 16327 та інші , які розташовані на пр. Льва Ландау, пр. Юрія Гагаріна, вул. Академіка Павлова і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці автотранспортне підприємство, автобаза.

  • Чи є і скільки Автотранспортне підприємство, автобаза працюють на Сабурова Дача у Харкові?

    Так, на Сабурова Дача у Харкові є Автотранспортне підприємство, автобаза. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Автотранспортне підприємство, автобаза.

  • Які Автотранспортне підприємство, автобаза найкращі на Сабурова Дача у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові: АТП-16357, КП Автобаза скорой медицинской помощи города Харькова, АТП 16327.

  • Де знаходиться найближчі від мене Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Автотранспортне підприємство, автобаза, перейдіть на сторінку Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові?

    Ціни на послуги Автотранспортне підприємство, автобаза залежать від конкретної послуги і Автотранспортне підприємство, автобаза. Locator.ua дає можливість всім Автотранспортне підприємство, автобаза вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Автотранспортне підприємство, автобаза.

  • Послугами яких Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Автотранспортне підприємство, автобаза, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: АТП-16357, КП Автобаза скорой медицинской помощи города Харькова, АТП 16327.

  • Як зв'язатись з цими Автотранспортне підприємство, автобаза?

    Контакти для зв'язку з цими Автотранспортне підприємство, автобаза ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Автотранспортне підприємство, автобаза на Сабурова Дача у Харкові поряд

Автотранспортне підприємство, автобаза у Харкові

Автотранспортне підприємство, автобаза за районами Харкова:

Автотранспортне підприємство, автобаза за близькістю до метро:

Академіка Барабашова, Індустріальна, Історичний музей, Метробудівників, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Тракторний завод, Холодна гора, Центральний ринок