Locator Харків можливе проживання із тваринамивулиця Пушкінська можливе проживання із тваринами на вулиці Пушкінська Харків

можливе проживання із тваринами на вулиці Пушкінська у Харкові

1
  • Готель Блюз

    вулиця Пушкінська, тел. 0 (57) 714-91... показати
    вулиця Пушкінська, 63, тел. +380(57)714-91-31 детальніше

    можливе проживання із тваринамиціна невідома

    Міні-готель "Блюз" розташований в центрі Харкова в 3 хв. ходьби (200 м) від станції метро "Пушкінська". Номери обладнані всім необхідним для комфортного проживання, в деяких є окрема спальня,...

Коротко про можливе проживання із тваринами на вулиці Пушкінська у Харкові (Харківська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу можливе проживання із тваринами, розташовані на вулиці Пушкінська у Харкові (Харківська). Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Готель Блюз , який розташований на вул. Пушкінська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу можливе проживання із тваринами.

  • Скільки на вулиці Пушкінська у Харкові є закладів, які надають послугу "можливе проживання із тваринами"?

    За даними Locator.ua на вулиці Пушкінська у Харкові послугу "можливе проживання із тваринами" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "можливе проживання із тваринами" на вулиці Пушкінська у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу можливе проживання із тваринами, перейдіть на сторінку послуги "можливе проживання із тваринами на вулиці Пушкінська у Харкові" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "можливе проживання із тваринами" на вулиці Пушкінська у Харкові?

    Ціни на послугу "можливе проживання із тваринами" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "можливе проживання із тваринами на вулиці Пушкінська у Харкові".

  • Послугами яких на вулиці Пушкінська у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Готель Блюз.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

можливе проживання із тваринами на вулиці Пушкінська у Харкові поряд

можливе проживання із тваринами у Харкові

можливе проживання із тваринами за районами Харкова:

можливе проживання із тваринами за близькістю до метро:

Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Госпром, Захисників України, Імені Масельського, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Наукова, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Університет, Центральний ринок