Locator Харків Школа санаторного типуКиївський район Школа санаторного типу Київський район Харків

Школа санаторного типу у Київський район у Харкові

1
  • Коммунальное учреждение Харьковский санаторный учебно-воспитательный комплекс № 1 Харьковского областного совета

    Київський район, вулиця Померки, тел. 0 (57) 315-24... показати
    Київський район, вулиця Померки, 27, тел. +380(57)315-24-36 детальніше
    Школа санаторного типу Коммунальное учреждение Харьковский санаторный учебно-воспитательный комплекс № 1 Харьковского областного совета знаходиться у Харкові, вулиця Померки. Сьогодні ця організація.

Коротко про школа санаторного типу у Київський район у Харкові

На цій сторінці зібрані школа санаторного типу, розташовані у Київський район у Харкові. . Locator відомо про одна школа санаторного типу поряд з цим місцем серед яких Коммунальное учреждение Харьковский санаторный учебно-воспитательный комплекс № 1 Харьковского областного совета , який розташований на вул. Померки. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці школа санаторного типу.

  • Чи є і скільки Школа санаторного типу працюють у Київський район у Харкові?

    Так, у Київський район у Харкові є Школа санаторного типу. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Школа санаторного типу.

  • Які Школа санаторного типу найкращі у Київський район у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Школа санаторного типу у Київський район у Харкові: Коммунальное учреждение Харьковский санаторный учебно-воспитательный комплекс № 1 Харьковского областного совета.

  • Де знаходиться найближчі від мене Школа санаторного типу у Київський район у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Школа санаторного типу, перейдіть на сторінку Школа санаторного типу у Київський район у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Школа санаторного типу у Київський район у Харкові?

    Ціни на послуги Школа санаторного типу залежать від конкретної послуги і Школа санаторного типу. Locator.ua дає можливість всім Школа санаторного типу вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Школа санаторного типу.

  • Послугами яких Школа санаторного типу у Київський район у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Школа санаторного типу, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Коммунальное учреждение Харьковский санаторный учебно-воспитательный комплекс № 1 Харьковского областного совета.

  • Як зв'язатись з цими Школа санаторного типу?

    Контакти для зв'язку з цими Школа санаторного типу ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Школа санаторного типу у Київський район у Харкові поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Школа санаторного типу у Харкові

    Школа санаторного типу за районами Харкова: