Locator Харків Громадські організації метро Академіка Барабашова Громадські організації метро Академіка Барабашова Харків

Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові

1
  • Прекращение сиротства Харьковщины

    вулиця Скобелевская, тел. 0 (57) 738-06... показати
    вулиця Скобелевская, 2, тел. +380(57)738-06-49 детальніше
    Громадські організації Прекращение сиротства Харьковщины знаходиться у Харкові, вулиця Скобелевская. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про громадські організації поряд метро Академіка Барабашова

На цій сторінці зібрані громадські організації, розташовані поряд метро Академіка Барабашова у Харкові. . Locator відомо про одна громадські організації поряд з цим місцем серед яких Прекращение сиротства Харьковщины , який розташований на вул. Скобелевская. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці громадські організації.

  • Чи є і скільки Громадські організації працюють поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Так, поряд метро Академіка Барабашова у Харкові є Громадські організації. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Громадські організації.

  • Які Громадські організації найкращі поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові: Прекращение сиротства Харьковщины.

  • Де знаходиться найближчі від мене Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Громадські організації, перейдіть на сторінку Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові?

    Ціни на послуги Громадські організації залежать від конкретної послуги і Громадські організації. Locator.ua дає можливість всім Громадські організації вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Громадські організації.

  • Послугами яких Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Громадські організації, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Прекращение сиротства Харьковщины.

  • Як зв'язатись з цими Громадські організації?

    Контакти для зв'язку з цими Громадські організації ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Громадські організації поряд метро Академіка Барабашова у Харкові поряд

Громадські організації у Харкові

Громадські організації за районами Харкова:

Громадські організації за близькістю до метро:

23 серпня, Академіка Барабашова, Академіка Павлова, Армійська, Архітектора Бекетова, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Завод імені Малишева, Захисників України, Імені Масельського, Індустріальна, Історичний музей, Київська, Метробудівників, Московський проспект, Наукова, Олексіївська, Палац спорту, Перемога, Південний вокзал, Площа Конституції, Проспект Гагаріна, Пушкінська, Спортивна, Студентська, Тракторний завод, Університет, Холодна гора, Центральний ринок