Locator Харків продаж будівельних матеріалівНемишлянський район продаж будівельних матеріалів Немишлянський район Харків

продаж будівельних матеріалів у Немишлянський район у Харкові

1
  • Древо-Харків

    вулиця Животноводов, тел. 0 (96) 885-22... показати
    вулиця Животноводов, 3, тел. +380(96)885-22-37 детальніше

    продаж будівельних матеріалівціна невідома

    «Древо-Харків» є виробником дерев"яних погонажних виробів. Основний напрямок діяльності - виготовлення пиломатеріалів з хвойних порід деревини. У нас ви можете придбати оптом брус, блок-хаус з липи...

Коротко про продаж будівельних матеріалів у Немишлянський район у Харкові

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу продаж будівельних матеріалів, розташовані у Немишлянський район у Харкові. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Древо-Харків , який розташований на вул. Животноводов. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу продаж будівельних матеріалів.

  • Чи є і скільки организацій у Немишлянський район у Харкові які надають послугу "продаж будівельних матеріалів"?

    Так, у Немишлянський район у Харкові є 1 закладів які надають послугу "продаж будівельних матеріалів".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "продаж будівельних матеріалів" у Немишлянський район у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу продаж будівельних матеріалів, перейдіть на сторінку послуги "продаж будівельних матеріалів у Немишлянський район у Харкові" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "продаж будівельних матеріалів" у Немишлянський район у Харкові?

    Ціни на послугу "продаж будівельних матеріалів" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "продаж будівельних матеріалів у Немишлянський район у Харкові".

  • Послугами яких у Немишлянський район у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Древо-Харків.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

продаж будівельних матеріалів у Немишлянський район у Харкові поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    продаж будівельних матеріалів у Харкові

    продаж будівельних матеріалів за районами Харкова: