Вже 15 років команда сервісу Автодоктор «лікує» кермове управління одеських автівок, активно співпрацюючи з автосервісами міста та області, адже вузька спеціалізація допомогла стати справжніми професіоналами своєї справи.

Докладніше про те, як саме відбувається вирішення проблеми в роботі гідропідсилювача керма у статті засновника майстерні «АвтоДоктор» Олексія Лагоди. А ми розглянемо феномен вузької спеціалізації команди з Одеси, яка, завдяки наполегливості, зуміла досягти найвищого рівня популярності на місцевому ринку.

Про АвтоДоктор в цифрах:

  • 15 років на ринку
  • 24 людини у складі команди і жодного звільнення з 2008-го
  • Відновлено більше 15 тисяч рейок та 4 тисяч насосів підсилювача керма
  • Компанія складається з 3-х департаментів, в якому кожен майстер виконує роботу в рамках своєї вузької спеціалізації
  • 200 відновлених рейок на складі, які Ви можете придбати

Що лікує АвтоДоктор

  • Ремонт механічних рейок
  • Ремонт рульових рейок з гідропідсилювачем
  • Ремонт рульових рейок з електропідсилювачем
  • Насоси з електропідсилювачем
  • Рульові колонки з електропідсилювачем

Про роботу майстерні можна дізнатися детальніше на сайті компанії avtodoctor.com.ua, де можна не лише більш детально ознайомитися з напрямками та нюансами діяльності команди АвтоДоктору, але з зв’язатися зі спеціалістами сервісу напряму, що гарантує швидке та надійне вирішення будь-якої Вашої автопроблеми.

Напрями діяльності сервісу Автодоктор

  1. Ремонт кермового управління: редукторів, колонок з електропідсилювачем, електричних насосів гідропідсилювача, механічних, електричних та гідравлічних кермових рейок
  2. Продаж рейок, відновлених майстрами компанії та перевірені на стенді
  3. Обслуговування електромобілів та гібридів: ремонт та діагностика системи охолодження, трансмісії, інвертора, електродвигуна та проводки, модуля заряджання, елементів батареї авто, високовольтної системи автомобіля тощо
  4. Технічне обслуговування: регулювання розвалу-сходження, комп’ютерна діагностика
  5. Обслуговування автокондиціонера: заправка та антибактеріальне очищення

Ремонт кермового управління для партнерів

Компанія вже багато років успішно співпрацює з СТО міста Одеси, гарантуючи ремонт запчастин кермового управління впродовж одного дня, також є можливість обмін зламаної деталі на відновлену з тих, що сервіс має в наявності за ціною ремонту. Швидка доставка перевіреним кур’єром по Одесі за рахунок АвтоДоктору, технічна підтримка гарантована. Завжди вигідні ціни та можливість відстрочки платежу. Всі роботи виконуються на професійному сучасному обладнанні, після чого кожна деталь перевіряється на стенді.

Сайт для автомобілістів avtodoctor.com.ua

Якщо справжні майстри беруться до справи, то все виходить вчасним та затребуваним, і, що цікаво, не тільки сама майстерня є місцем паломництва не тільки одеський автолюбителів і й власників інших автомайстерень, адже «лікарям» АвтоДоктору довіряють найдорожче навіть професіонали, але і сайт компанії вийшов напрочуд вдалим, при тому, що всі статті та блог хлопці та дівчата пишуть самі, із власного досвіду та розуміння справи. Тому, незалежно від того, чи Ви є початківцем на дорозі, чи маєте достатній досвід, або й самі надаєте послуги в сфері обслуговування авто, Вам точно буде цікаво, корисно та функціональною. Економ час та гроші – підписуйся на блог АвтоДоктору.