Наразі через воєнні дії та інші причини чимала кількість українських сімей перебувають за кордоном, зокрема, дружня Польща прийняла найбільшу кількість вимушених переселенців. А життя диктує свої умови, і на жаль, навіть найближчі люди йдуть, залишаючи нам теплі спогади і усвідомлення того, як саме ми хочемо прожити своє життя і які спогади лишити по собі.

Як би там не було, але налагоджувати життя в чужій країні непросто, упорядковувати смерть – ще важче, адже в кожній країні свої закони, порядки і правила, які треба знати, плюс – зовсім інші ціни та умови поховання, що, звичайно, далеко не кожна українська родина може собі дозволити. Саме тому останнім часом все частіше з’являється запит на ціни кремації в Польщі, адже кремація, як в Польщі, так і в інших країнах ЄС, і подальше транспортування праху в Україну обходиться набагато дешевше, ніж транспортування тіла померлого. Тому люди шукають і оптимальний варіант, і для родини, і для перевізника, аби віддати останню шану померлому та поховати його на рідній землі.

Що робити, якщо людина померла за кордоном

Коли помирають близькі, навіть якщо внаслідок довгої хвороби, це завжди шок, і стан розгублення є цілком нормальним, тому нормально продумувати такі варіанти дій наперед, аби потім діяти чітко і злагоджено, не підставляючи себе під додаткові випробування.

На сайті cremation.milinskiy.com Ви знайдете всю інформацію та відповіді на найпоширеніші питання про кремацію, адже саме вона є оптимальним варіантом для іноземців чи біженців, незалежно від країни, і ось чому:

  • Прах після кремації легше транспортувати, не потрібно спеціальних умов для зберігання, простіша процедура оформлення
  • Перевезти прах можна в будь-який час, коли це буде зручно та доцільно для Вас

Сервіс cremation.milinskiy.com допомагає не лише з проведенням кремації та організацією перевезення, також надає повний пакет необхідної документації: свідоцтво про смерть, свідоцтво про кремацію, дозвільні документи для перевезення урни з прахом через кордон до України

Скільки коштує організація кремації в Польщі та в інших країнах

Похоронне бюро FUNERALIA має на меті допомогу співвітчизникам у складний час, тому ми завжди консультуємо людей, які до нас звертаються по всім питанням щодо організації кремації, ексгумації тощо, в тому числі як організувати всі ці процеси безкоштовно для клієнта, наприклад, за рахунок страховки. Що ж стосується вартості послуг, кремація коштує так само як і в будь-якому іншому місті Польщі, Німеччини, чи будь-якої іншої країни, а от перевезення ми намагаємося організовувати за доступною ціною для українців при стабільно високій якості послуг.

Звертаючись до FUNERALIA, Ви можете бути впевнені, що всі Ваші інтереси будуть враховані найкращим чином, тим більше, що похоронне бюро володіє власним автопарком катафалків марки Мерседес Бенц, що дозволяє нам оперативно, в найкоротші терміни та з усією шаною і повагою доставляти прах дорогої Вам людини з будь-якої країни на рідну землю.

Переваги кремації

Зрозуміло, що у випадку необхідності транспортування, кремація є найбільш зручним способом, адже для перевезення урни майже не потрібно спеціальних умов, тоді як для перевезення тіла потрібні і спеціальні документи, і спеціальний холодильник, що коштує дійсно дорого.

Тим не менш, кремація має шанувальників і з естетичної точки зору, адже, на думку багатьох європейців, такий спосіб не отруює землю трупними газами та продуктами розкладу мертвого тіла. Якщо не вдаватися в подробиці, поховання праху є простішим технічно, таке поховання, навіть в землю, не потребує доопрацювання через рік, адже відсутні просідання , і також займається менша площа землі.