Реліз CS2 поніс за собою безліч різних суперечок між звичайними гравцями і професіоналами, які живуть цією грою. Серія Counter Strike не просто так стала легендарною, а Valve по праву можуть пишатися тим, яку серію ігор вони випустили чи ні?

Сьогодні ми поговоримо про всі події, які так чи інакше негативно або ж позитивно вплинули на реліз очікуваного шутера.

Варто почати з того, як взагалі ми дізналися про CS2 і який шлях пройшли, перш ніж змогли побачити гру у відкритому доступі та, несподівано, з безліччю багів і недоробок, розбираємося з експертами 1win просто зараз!

Як зростала CS2 – аналітика від 1він

22 березня 2023 року Valve не просто здивували все ком’юніті, а буквально шокували не тільки звичайних гравців, а й кіберспортсменів, які всіляко натякали на швидкий вихід гри. Усі очікували, що їхні гроші, витрачені на кейси та інші внутрішньоігрові можливості, підуть на розробку абсолютно нової гри, яку ще ніхто досі не бачив, але на ділі виявилося все трохи інакше.

На нас чекав затяжний бета-тест із безліччю багів, читерів та інших незручностей, які просто заважали грати. Незважаючи на це, багато хто, зокрема й хлопці з команди 1 win, висловлювалися про гру досить позитивно, адже пам’ятають те, як на світ з’явилася CS:GO.

Варто розуміти, що жодна гра не виходить ідеальною, тим паче коли ми говоримо про багатокористувацький шутер, у який грають мільйони людей по всьому світу. Valve намагалися якомога швидше випустити гру в світ, але навіщо? Чи варта була гра свічок? Здається, так, таким чином вони змогли набагато швидше збирати дані про всі недоробки та фіксувати їх, але чи допомогло це? Зараз дізнаємося разом з експертами 1win!

Вихід CS2 і ії проблеми

Реліз CS2 підбирався все ближче і багато гравців відчували, що вже дуже скоро на них чекає не просто щось неймовірне, а справжнє свято у світі Counter Strike. Так і сталося. Спершу Valve, як вони люблять робити, почали прогрівати аудиторію у себе в соцмережах, неоднозначно міняючи шапку, яка безпосередньо говорила “Реліз CS2 вже дуже скоро!”, але в це все ще багато хто не вірив.

Який же був шок у всіх, зокрема й у експертів 1він, коли всі чутки підтвердилися і нова гра від Valve змогла виграти увагу своїм відносно швидким резлізом. 27 вересня ввечері, якраз у момент, коли ESL Pro League 18 був у самому розпалі, а Complexity і Monte грали важливу гру за вихід далі, відбувся вихід CS2. У той момент було до кінця не зрозуміло, як далі відбуватиметься матч, адже сервери CS:GO вимкнені, але все обійшлося, коли знайшовся приватний сервер, на якому команди змогли дограти матч.

Перші емоції – шок, ніхто не розумів, що відбувається, адже на нас чекала абсолютно інша гра, з іншим мувментом, таймінгами і кутами, що дуже сильно вплинуло на сприйняття не тільки на думку 1win, а й за відгуками більшості гравців. Одразу стало зрозуміло, що гра досить сира, хоч це вже і не бета-тест, напевно.

Наслідки релізу від експертів 1win

Незважаючи на досить довгий бета-тест, який проводився в закритому режимі, у CS2 все ще вистачає проблем. Починаючи від вічного питання реєстрації пострілів і нової системи саб-тік і закінчуючи читерами, з якими не справляється новий заявлений анти-чит Valve під назвою VAC Live. Всі ці проблеми вплинули і на середній онлайн, який опустився порівняно з останніми місяцями життя CS:GO і це не дивно. Аналітика професіоналів з 1 win показує, що все вирівняється, але коли – чудове питання.

Навіщо видалили CS:GO?

Також варто зазначити, що вихід CS2 спричинив за собою і видалення CS:GO, як окремої гри в Steam. Ситуація, яка дуже нагадує 1він бк про те, як проходив перехід у Dota 2 в патчі 7.00. Тоді ви також могли вибрати 2 версії гри, але за підсумком доступним залишився тільки Reborn. Як показала практика, онлайн повернувся до колишніх позначок із часом, що нас, найімовірніше, чекає і в цій ситуації.

Звісно, CS:GO – це легендарна гра, яка подарувала безліч емоцій усім гравцям, але прийшов час чогось нового і тепер треба зустрічати CS2. Коли версія Global Offensive тільки з’явилася там було не менше проблем, ніж зараз у новій грі, але розробники впоралися і довели справу до кінця. Разом з 1win очікуємо подібного результату і тут!

Чи можна заробляти на матчах CS2 з 1win?

1він бк надає можливість робити ставки на кіберспортивні матчі в CS2 і хоч гра зараз не до кінця дороблена, ви все ще можете виграти гроші на прогнозах. Вам доступні всі найпопулярніші події, які проходять на світовій арені CS, а це значить, що і шансів забрати грошові кошти в рази більше.

Також не варто забувати, що ви можете дивитися онлайн трансляції і робити ставки з будь-якого пристрою, чи то ПК, ноутбук, чи то мобільний телефон на базі IOS/Андроїд. Таким чином 1win може стати вашим провідником у світ CS2 і соковитих виграшів просто зараз!