На численних майданчиках продають автівки в країнах Європи, що можуть у декілька разів бути дешевшими, ніж схожі пропозиції в Україні. Ці автівки мають зазвичай мінімальний пробіг, що забезпечує тривале використання авто.

За посиланням https://www.auto-company.com.ua/dostavka-avto-z-krayin-yevropy-v-ukrayinu/ можна перейти на автомайданчик Auto&Company де є детальна консультація щодо можливості перевезення авто з Європи за доступною ціною. За посиланням можна знайти інформацію як виконати транспортування авто до місця його використання. Перевезення можна виконати як з міста в Україні, так і з будь-якого куточка Європи за обумовлену суму коштів. Всі перевезення виконують тільки професійні водії зі значним досвідом роботи та навичками керування.

Перевірка стану, документів і комфортне доставлення

Важливо, щоб авто були перевірені на належні технічні параметри перед перевезенням. принаймні варто оглянути найважливіші елементи. 

Консультанти компанії надають актуальну інформацію по кожній автівці. За потреби, менеджери компанії проконсультують щодо можливості швидкого перевезення техніки до користувача.

Перевезення документів: гарантія безпеки

Відправляти поштою чи іншими способами документацію до авто – не дуже зручний і безпечний спосіб. Випадкова втрата таких документів – значний збиток для власника і потреба повторних запитів та відновлення документації.

Спеціалісти сервісу виконають всі вимоги законодавства і безпечно та в повному обсязі віддадуть користувачу пакет належних документів на авто.

Що потрібно для доставлення авто в Україну?

Після того, як остаточний вибір зроблено, оплачена вартість і виконані формальності, варто потурбуватись про оперативне та акуратне доставлення цінного вантажу в Україну. Для цього найкраще використовувати спеціальний транспорт з перевезень автомобілів де застосовуються платформи. Тобто не використовувати моторесурс автомобіля, а перевезти його з місця реалізації до власника на рухомій платформі.

Окрім технічних питань під час перевезення треба вирішити й формальності з державою:

  • виконати процедуру розмитнення авто;
  • оформити всі документи, що підтверджують правові підстави використання техніки на території України;
  • транспортувати авто з урахуванням технічного стану автомобіля та особливостей його розмірів, конструкції, вимог держави щодо правил безпеки.

Всі ці турботи можуть взяти на себе спеціалісти та техніки автомайданчика Auto&Company. Вони надають комплексну послугу, що є найзручнішим варіантом, адже немає потреби шукати окремих спеціалістів. Зазвичай надання такої комплексної послуги за ціною дешевше, ніж окреме доставлення автівки, виконання митних та інших обов’язкових процедур.