Сучасний сегмент сфери громадського харчування майже завжди передбачає продаж різноманітних напоїв. Кав’ярні та інші заклади залишаються популярними в будь-яку пору року, пропонуючи своїм відвідувачам каву, чай, соки, коктейлі та і інше. 

Чим саме зумовлена така популярність? В першу чергу, через затребуваність у споживачів, які мають можливість збадьоритися зранку кавою до роботи, чи освіжитися після тренування смузі. Відразу варто відзначити, що успіх подібних закладів багато в чому зумовлений не лише якістю напоїв, а й їх правильною подачею. Велику роль в цьому грає спеціальний посуд – такий, як стакан з купольною кришкою що відноситься до сегменту одноразового. Формат такого виробу був розроблений спеціально для напоїв та продуктів, які часто споживаються «на ходу», а тому вони мають певні особливості.

Які бувають купольні стакани з кришкою?

По суті, дана продукція являє собою пластиковий контейнер певного об’єму, який доповнюється прозорою кришкою купольної форми. Головне завдання подібного посуду полягає у зручному зберіганні та транспортуванні напоїв та деяких інших продуктів. Найчастіше вироби цього плану виготовляються з поліэтилентерефталату (ПЕТ), маючи прозорий колір. Таким чином споживач має можливість бачити сам продукт та насолоджуватися візуальним його сприйняттям. Кришка вирізняється достатньою міцністю, щільно прилягаючи до верху тари, не розкриваючись під час транспортування. Такі стакани ідеально підходять як для гарячих, так і для холодних страв та напоїв, повністю зберігаючи їх свіжість, колір, смак та пахощі. 

Придбати подібну продукцію можна в різних розмірах, вибираючи потрібний об’єм, а саме:

  • 500 мл;
  • 420 мл;
  • 300 мл;
  • 180 мл.

Зазвичай стакани пропонуються разом з кришками, також останній елемент можна замовити окремо. Споживачам пропонуються не лише купольні варіанти, але й звичайні пласкі. Найкраще з такого посуду смакуватимуть різні напої, а також оригінальні десерти, овочеві або фруктові салати, свіжі ягоди, горішки тощо.

Чим вигідні стакани з купольною кришкою?

Одноразовий формат – найбільша перевага подібної тари, а тому вона найкраще пасує для використання в місцях громадського харчування. Такі стакани забезпечують високий рівень гігієнічності та можливість дотримання санітарних норм при обслуговуванні гостей закладу. До інших важливих позитивних моментів можна віднести наступне:

  • універсальність – використовувати таку тару можна як закладах, так і вдома;
  • незначна вага – завдяки цьому, вироби можна легко транспортувати та застосовувати в різних ситуаціях;
  • зручна ергономічна форма – стакани легко закладаються між собою, забезпечуючи суттєву економію простору під час зберігання;
  • невисока вартість, яка зумовлена фінансовою доступністю сировини.

Також потрібно відзначити і екологічний аспект. Пластикові стакани подібного виду підлягають вторинній переробці, що має значний вплив на стан оточуючого середовища. 

Як і де замовити якісні ПЕТ стакани з купольною кришкою?

Компанія Оptipak, яка спеціалізується на виробництві пластикової одноразової тари, пропонує за зручними цінами великий вибір стаканів з купольною кришкою. Особливістю нашої роботи є вигідна співпраця як із крупними підприємствами, так і з невеликими приватними компаніями. Пропонуючи зручні умови обслуговування кожного замовника, ми постачаємо на вигідних умовах потрібні вам товарні позиції у різній кількості. Замовити товар ви зможете безпосередньо на сайті, а ми забезпечимо швидку доставку по всіх регіонах України.