Locator Харків Швидка медична допомогаНагорний Швидка медична допомога Нагорний Харків

Швидка медична допомога на Нагорний у Харкові

2
фільтр: цілодобово
  • Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф отделение экстренной медицинской помощи № 2

    вулиця Челюскінців, тел. 0 (57) 704-13... показати
    вулиця Челюскінців, 3а, тел. +380(57)704-13-07 детальніше
    Швидка медична допомога Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф отделение экстренной медицинской помощи № 2 знаходиться у Харкові, вулиця Челюскінців. Сьогодні ця організація працює.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Медицинский центр Эвива

    вулиця Сумська, тел. 0 (57) 700-33... показати
    вулиця Сумська, сумська, тел. +380(57)700-33-03 детальніше
    Швидка медична допомога Медицинский центр Эвива знаходиться у Харкові, вулиця Сумська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.

Коротко про швидка медична допомога на Нагорний у Харкові

На цій сторінці зібрані швидка медична допомога, розташовані на Нагорний у Харкові. . Locator відомо про дві швидка медична допомога поряд з цим місцем серед яких Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф отделение экстренной медицинской помощи № 2, Медицинский центр Эвива , які розташовані на вул. Челюскінців, вул. Сумська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці швидка медична допомога.

  • Чи є і скільки Швидка медична допомога працюють на Нагорний у Харкові?

    Так, на Нагорний у Харкові є Швидка медична допомога. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Швидка медична допомога.

  • Які Швидка медична допомога найкращі на Нагорний у Харкові?

  • Де знаходиться найближчі від мене Швидка медична допомога на Нагорний у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Швидка медична допомога, перейдіть на сторінку Швидка медична допомога на Нагорний у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Швидка медична допомога на Нагорний у Харкові?

    Ціни на послуги Швидка медична допомога залежать від конкретної послуги і Швидка медична допомога. Locator.ua дає можливість всім Швидка медична допомога вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Швидка медична допомога.

  • Послугами яких Швидка медична допомога на Нагорний у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Швидка медична допомога, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф отделение экстренной медицинской помощи № 2, Медицинский центр Эвива.

  • Як зв'язатись з цими Швидка медична допомога?

    Контакти для зв'язку з цими Швидка медична допомога ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Швидка медична допомога на Нагорний у Харкові поряд

Швидка медична допомога у Харкові

Швидка медична допомога за районами Харкова:

Швидка медична допомога за близькістю до метро:

23 серпня, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Історичний музей, Київська, Московський проспект, Наукова, Палац спорту, Південний вокзал, Площа Конституції, Пушкінська, Тракторний завод, Університет

Більше популярних послуг у рубриці:

пульмонолог, оторіноларінгологія, ендокринолог, дієтологія, 3D-УЗД, інфекціоніст, дерматолог, ортопедія, оториноларинголог, алергологія, артрологія і ревматологія, УЗД, реабілітолог, гастроентеролог, стоматологія, мамологія, урологія, проктолог, кардіолог, гастроентерологія, ортопед, кардіологія, дантист, колоноскопія, травматолог, дитячий невролог , педіатрія, флеболог, неврологія, хірургія