Locator Харків Швидка медична допомогаШатилівка Швидка медична допомога Шатилівка Харків

Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові

3
фільтр: цілодобово
  • Оптима Плюс

    Архівна, тел. 0 (57) 719-10... показати
    Архівна, 3а, тел. +380(57)719-10-03 детальніше
    Швидка медична допомога Оптима Плюс знаходиться у Харкові, Архівна. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Медицинский центр Эвива

    Шатилівка, вулиця Сумська, тел. 0 (57) 700-33... показати
    Шатилівка, вулиця Сумська, сумська, тел. +380(57)700-33-03 детальніше
    Швидка медична допомога Медицинский центр Эвива знаходиться у Харкові, вулиця Сумська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф

    проспект Незалежності, тел. 0 (57) 704-72... показати
    проспект Незалежності, 13, тел. +380(57)704-72-93 детальніше
    Швидка медична допомога Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф знаходиться у Харкові, проспект Незалежності. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові

На цій сторінці зібрані швидка медична допомога, розташовані на Шатилівка у Харкові. . Locator відомо про три швидка медична допомога поряд з цим місцем серед яких Оптима Плюс, Медицинский центр Эвива, Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф , які розташовані на вул. Сумська, пр. Незалежності. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці швидка медична допомога.

  • Чи є і скільки Швидка медична допомога працюють на Шатилівка у Харкові?

    Так, на Шатилівка у Харкові є Швидка медична допомога. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Швидка медична допомога.

  • Які Швидка медична допомога найкращі на Шатилівка у Харкові?

    Locator радить відвідати насступні Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові: Оптима Плюс, Медицинский центр Эвива, Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф.

  • Де знаходиться найближчі від мене Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Швидка медична допомога, перейдіть на сторінку Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові?

    Ціни на послуги Швидка медична допомога залежать від конкретної послуги і Швидка медична допомога. Locator.ua дає можливість всім Швидка медична допомога вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Швидка медична допомога.

  • Послугами яких Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Швидка медична допомога, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Оптима Плюс, Медицинский центр Эвива, Центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф.

  • Як зв'язатись з цими Швидка медична допомога?

    Контакти для зв'язку з цими Швидка медична допомога ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Швидка медична допомога на Шатилівка у Харкові поряд

Швидка медична допомога у Харкові

Швидка медична допомога за районами Харкова:

Швидка медична допомога за близькістю до метро:

23 серпня, Ботанічний сад, Героїв Праці, Госпром, Історичний музей, Київська, Московський проспект, Наукова, Палац спорту, Південний вокзал, Площа Конституції, Пушкінська, Тракторний завод, Університет

Більше популярних послуг у рубриці:

виїзд додому, мамолог, онколог, дерматологія, травматологія, електроенцефалографія (ЕЕГ), хірург, ендокринологія, акушер-гінеколог, алерголог, офтальмологія, вертебролог, рентген, пульмонолог, оторіноларінгологія, ендокринолог, дієтологія, 3D-УЗД, інфекціоніст, артрологія і ревматологія, дерматолог, оториноларинголог, ортопедія, алергологія, УЗД, реабілітолог, мамологія, гастроентеролог, стоматологія, урологія