Сумка для скидання механізмів – це важливий елемент екіпірування військовослужбовців, який допомагає швидко та ефективно виконувати поставлені завдання. Якщо вам потрібна якісна сумка для скидання магазинів, то ви неодмінно знайдете оптимальний варіант серед широкого асортименту українського виробника військового спорядження ukrarmor.

Всі товари ukrarmor проходять лабораторні випробування та мають схвальні відгуки від військовослужбовців.

Призначення сумки для скидання магазинів

Цей елемент екіпірування призначено для скидання, зберігання та транспортування відстріляних магазинів пістолетів, АК, РПК та іншої стрілецької зброї. Головна мета – забезпечення швидкого перезарядження в умовах бою. Формфактор такого виробу забезпечує швидкий доступ до вмісту, тому на практиці підсумок використовують також для зберігання критично важливих речей. Наприклад, це можуть бути:

  • запасних обойм;
  • гранати;
  • медикаменти;
  • пляшки з водою тощо.

Також підсумок можна використовувати для забирання з собою обгорток від індивідуальних перев’язувальних пакетів та інших залишків від використання аптечки. Це робиться, щоб ворог не дізнався, що на локації були поранені.

Поради з вибору сумки для скидання магазинів

За зовнішнім виглядом, всі моделі такого спорядження дуже схожі між собою – це мішок невеликого розміру. Може здатися, що відрізняються моделі лише забарвленням, але насправді це не так. Якісний виріб повинен поєднувати в собі такі характеристики, як:

  • висока міцність матеріалу;
  • надійне збереження вмісту;
  • зручний спосіб кріплення.

В реальних бойових умовах від такої сумки потрібна максимальна зносостійкість та міцність, адже вона буде систематично витримувати максимальні навантаження. Тому дуже важливо прискіпливо вибирати матеріал виготовлення, а також звертати увагу на якість виконання швів. Оптимальним варіантом буде виріб з матеріалу CORDURA.

Першочергово ці підсумки призначені саме для зберігання магазинів. Тому дуже важливо, щоб пісок та бруд не потрапляли всередину та не впливали на їхню працездатність. Горловина підсумку повинна мати систему швидкого стягування, щоб її можна було миттєво закрити. Дно повинно бути сітковим – якщо вже земля та пісок потрапили всередину, то вони зможуть висипатися.

Краще надавати перевагу способу кріплення molle, це допоможе забезпечити надійність.

Правильно вибрана сумка для скидання магазинів неодмінно знадобиться під час бойових ситуацій.